Com aconseguir el millor preu

logotop

COM ACONSEGUIR EL MILLOR PREU

En el moment d’organitzar el vostre viatge heu de ser conscients d’alguns punts que faran que la decisió final sigui l’adequada. Ser realista amb el pressupost que teniu destinat pel viatge i el tipus de destí que més s’adequa al vostre centre i als vostres estudiants, és bàsic per a que el viatge sigui tot un èxit.

VOLEU ACONSEGUIR EL MILLOR PREU?

En aquests temps que corren el preu del viatge és un punt important per decantar la balança cap a un destí o un altre. A la nostra web podeu veure un preu orientatiu sobre cada destí però aquí teniu alguns consells per aconseguir el millor preu. Recordeu també que us oferim diferents propostes d’autofinançament, si el grup s’implica podeu arribar a finançar el viatge al 100 %.

1. Escolliu bé les dates. Eviteu les dates conflictives:

Sabem que no es fàcil escollir les dates del viatge perquè normalment son escollides pel claustre i en funció dels exàmens i altres operatives de cada centre. Si aquest és el vostre cas quan abans tanqueu el vostre viatge millor. Però per poc que pugueu intenteu evitar:
• setmanes anterior i posterior a Setmana Santa
• mes de juny

Aconsellem que viatgeu en temporada baixa : Novembre , Abans de Nadal, Gener, Febrer.

2. Sou un grup gran? Ompliu un autocar? És la fórmula més econòmica.

Quan més ompliu un autocar més econòmic és el preu per alumne, ja que les despeses comuns van repercutides entre més places.

Eviteu quilometratge. Centreu-vos en una única ciutat, si aneu en avió. Estalviareu temps i combustible, en definitiva: diners.

Destinacions. Decanteu-vos per llocs tradicionalment econòmics:
• Viatges en vaixell que tenen un preu fix que només varia segons la temporada.
• i circuits en autocar per grups grans
• o Espanya amb poc quilometratge (Cantàbria, País Basc, Madrid)

3. Voleu viatjar en avió?

Es molt important la disponibilitat/flexibilitat de dies:
• Sortir en dimarts o dimecres…
• Tenir en compte horaris i aeroports. (Segons la llei de la oferta i la demanda, en funció de la operativa de vols que tingui un destí el preu serà més o menys car)
• Mantenir preus. Les ofertes i tarifes especials tenen una durada puntual: cal comprar els bitllets d’avió el més aviat possible. Una de les prioritats és recollir els diners i tancar les llistes definitives.
• Despeses innecessàries. Els canvis i cancel•lacions són sinònim de despeses. Per evitar-les, procureu que les dades de les llistes siguin correctes i definitives.

Recordeu que podeu contractar assegurances que cobreixen les baixes per malaltia (mireu excepcions).

Si teniu en compte aquests suggeriments, podreu aconseguir preus més ajustats. Viajes CumLaude buscarà i us donarà les millors tarifes disponibles. A més a més, heu de tenir en compte les prestacions i el valor afegit que teniu viatjant amb Viajes CumLaude!