Opinions de clients satisfets que ens avalen

logotop

Ins. Joaquim Rubió i Ors – Equip Directiu

“Et vull transmetre el més sincer agraïment per la feina feta en les estranyes i difícils circumstàncies que ens hem trobat arran de la pandèmia i l’emergència sanitària. Us volem donar les gràcies per l’eficiència amb què heu gestionat la devolució dels imports pagats per un viatge que per força major s’ha hagut de  cancel·lar. Gràcies a la vostra gestió hem pogut atendre la demanda de les famílies que en aquesta situació d’excepcionalitat i dificultat econòmica han recuperat el que van invertir en el viatge.”

IES Josep Vallverdú – Les Borgues Blanques . Directora Antonieta

“Conductot un 10. Autocar molt bé. Esmorzar i sopar perfecte pels alumnes. Nosaltres molt bé amb menús per profes. Hotel un 9. Molt contents amb tot. El millor any de conductor i menús. Personal i servei Cumlaude 10.”

IES Jaume Balmes (Barcelona) – Professor Miguel Sevilla

“Pensem que tot va estar molt ben preparat.”

Laia Medalla – Institut Gerbert d’Aurillac – Alumne

“Moltes gràcies per la oportunitat, per tota la feina feta i per haver-nos fet tenir un dels millors viatges de la nostra vida”

Vedruna El Carme St Sadurní – Professora Núria Abecia Rodríguez

“Cum Laude BCN: més que perfecte.”

INSTITUT HERRERA – SEVILLA – Professor Didier Corral

“Hace unos meses, decidí volver a confiar en Cum Laude para llevar a cabo la organización del viaje «París 2017″. La razón es muy sencilla: la agencia es muy seria, responsable, resolutiva y su personal (son ya muchos años) es amable, atento y muy profesional. Tras las vuelta a casa y algo más relajado, sólo puedo alegrarme de la decisión tomada.”

IES JOAN RAMON BENAPRES – Professora Sonia Prieto

” Vols amb Easyjet: tot molt bé, horaris molt bé. Trasllats aquí i a Berlín tot molt bé. Allotjament a Berlin tot molt bé, molt net, àpats molt bé (no hi ha bolleria, i ho consideren positiu), menjar abundant. Excursió a Sachsenhausen amb transport públic: perfecte, tal i com li havíem dit, han seguit les instruccions i tot molt bé.”

Joan Bravo – Institut El Pont de Suert

“La valoració del viatge, com cada any ha sigut magnifica. Gràcies per tot!!!!”

Cor de Maria – Olot – Professora Montse Jutgar

“Moltes gràcies per tot. Heu estat genials: amabilitat, professionalitat i
coordinació excel•lent.”

IES SALES – Professora – Dori Bonillo

“Valoració molt positiva del viatge, com cada any tot ha anat molt bé.
Conductor que no havia estat mai a Paris però se’n va sortir bé. Hotel molt bé, correcte, habitacions i esmorzars bé, tot net.”

IES FEDERIC MOMPOU – Professor Roc Escala

“Arribada una mica tard a l’anada amb Vueling, però la Chrissa estaba esperant i molt maca. Els hi va portar el document del ministeri que necessitaven portar a tots els monuments. Hotel net, ben situat, menjar bé, però les dutxes molt petites. Visites i horaris de tot molt bé. Cap incident. Targetes embarcament tornada molt bé. Tot molt bé, esperen poder-lo fe un altre cop d’aquí dos anys”

Can Roca – Nuria Nieto

“FELICITATS PER LA VOSTRA ORGANITZACIÓ”

Escola Sadako – Professors Jordi Nomen i Xavier Briel

“La valoració general és molt positiva, com sempre.”

IES SANTA EULÀLIA – Professora Mireia Casas

“Els alumnes i professors han tornat molt contents amb el viatge!!!!! El conductor excel.lent! i els monitors també!!! De l’alberg i les activitats també fan una valoració molt positiva. També m’han dit que rebien cada dia missatges vostres i que ho agraeixen. Gràcies per la rapidesa i eficiència amb que sempre m’has respost els correus.”

LYCÉE BEL AIR – Romero Sánchez Julve, Administración

“Comentarte que el viaje a Florencia, me ha encantado. Nuestro compañero de viaje Jordi, que nos ha sabido llevar a todos los lugares estupendamente. El hotel, pequeñito y acogedor y en una muy buena zona, delante del rio. Los recepcionistas muy bien. Los restaurantes, geniales. Las visitas a los museos, muy bien organizadas La vuelta en Grimaldi, perfecto para descansar Y que decir de Florencia …. Bellissima Además los chico/as se portaron GENIAL !!!!

Y en Venecia, que te voy a decir, todo perfecto. Era un viaje para los chicos y lo han disfrutado mucho …. cultura, paseo en góndola, playa, fiesta…El hotel un “10” muy amables y muy pendientes de que todo estuviera bien. Siempre hay cosas a tener en cuenta para próximos viajes, pero tonterías.”