Cum Laude: una història creada per dones

logotop

Aquest relat l’inicien dues germanes emprenedores: la Maite i l’Antonia Magrané que fa més de 30 anys es van atrevir a crear una empresa que oferia classes extraescolars d’anglès per a nens a partir de 3 anys.

Una activitat totalment novedosa en aquells moments.

La idea no havia d’estar mal plantejada ja que molts pares es van interessar en que els seus fills poguessin experimentar estades a Anglaterra.

Davant tal resposta, van decidir crear una agència de viatges especialitzada en enviar grups d’estudiants a Londres amb mini estades en famílies del lloc.

Mentre la idea prenia forma i dimensió, la Maite i l’Antonia van saber envoltar-se d’un equip de persones com Cristina Graus, especialment talentoses en la relació humana i en la capacitat de donar solucions als clients. Una cosa fonamental en els negocis i en el servei que ofereixes a la societat.

Al poc temps, a més de les mini estades a Londres, Cum Laude va començar a orquestrar il·lusionants viatges de fi de curs per Espanya i tota Europa que li van permetre consolidar-se i créixer.

Any rere any intentem fer coses noves per millorar i crèixer, actualment estem apostant per un nou departament que vol potenciar encara més els viatges d’estudis a l’extranger per aprendre idiomes.

Avui dia, Viatges Cum Laude compta amb un equip de 16 persones, molt professionals i motivades, distribuïdes entres departaments: emissor, receptiu e idiomes.

Catorze som dones, tots/es amb contractes fixos (el somni de qualsevol polític dels nostres dies en el tema laboral).

Aquesta és la nostra història que esperem amb il·lusió sigui llarga i pròspera per a tothom, ja que la relació establerta entre l’equip Cum laude i els nostres clients ens enriqueix i ens fa feliços dia a dia.

«La realitat és que tots tenim la capacitat d’emprendre i la dona ha demostrat que quan té l’oportunitat de fer-ho millora el seu entorn, la seva família, el seu poble, la seva ciutat.»

Estudi «Women in Technology: Evolving, Ready to Save the World»