DIA 1. CENTRE EDUCATIU- NIT EN RUTA

Sortida al vespre en autocar cap a Andalusia fent les parades pertinents. Nit en ruta.

Arribada a l’ alberg d’ Almeria. Trobada amb el monitor a partir de les 12.00hrs. Distribució de les habitacions i temps lliure. Presentació del programa. Dinar lliure. Realitzarem activitats nàutiques amb caiacs, jocs amb basses de rafting i esports de platja. 

Sopar, vetllada nocturna i allotjament.

Esmorzar. Visita a l’ Alcassaba i al Centre d’ Interpretació Patrimonial d’ Almeria per després passejar fins a la Placa Vella i  la Placa de la Catedral. Dinar. Per la tarda seguirem passejant per la ciutat i visitarem el Museu d’ Almeria, arribarem fins a la Porta de Purchena i visitarem l’ Església de San Juan, antiga Mezquita. Acabarem el recorregut passejant per el Parc Nicolás Salmerón, passeig marítim i arribarem al Cable Inglés.

Sopar, vetllada nocturna i allotjament.

Esmorzar i recollida del dinar pícnic. Sortida cap al Parc Natural de Cabo de GataNíjar, acudint al Centre de Visitants Las Amoladeras, San José y bany a les seves platges sempre que el temps ho permeti. De tornada passejarem per Níjar, incloent la visita a un taller artesanal.

Sopar, vetllada nocturna i allotjament.

Esmorzar, recollida de l’equipatge I del dinar pícnic. Aquest dia no tindrem monitor. Entrada al parc temàtic Oasys Mini Hollywood en el desert de Tabernas, únic a Europa, on us esperaran decorats, espectacles en viu, reserva zoològica amb mes de 800 espècies. A l’ hora convinguda ens posarem en marxa  i nit en ruta  

Sortida cap a casa i nit en ruta.

Arribada al centre educatiu i final del viatge.