logotop

Alsàcia – Suïssa

DIA 1. CENTRE EDUCATIU – ESTRASBURG

Sortida a mitja tarda del centre educatiu cap a Estrasburg. Nit en ruta creuant França, fent les parades reglamentàries.

Arribada al matí a Estrasburg i visita del Parlament Europeu. Dinar lliure.

Per la tarda visitarem la Petite France, que podem veure fent una agradable passejada  amb el “bateau mouche”. Seguidament visita de la Gran Ille, declarada Patrimoni de la Humanitat, on podrem veure la Catedral amb el famós rellotge astronòmic, de visita obligada, la maison Kammerzel, la farmàcia del Cérvol, les esglésies….

Sopar i allotjament.

Esmorzar i sortida cap a Colmar. Visita del barri de la Petite Venice, un lloc que sembla un país de fades. Veurem la Catedral i l’Ajuntament. Seguirem cap a Berna. Dinar lliure pel camí. En arribar, podrem passejar per la seva avinguda principal, plena d’arcades, on trobarem un munt de gàrgoles i estàtues singulars. Aquí podrem veure la Catedral, la Torre del Rellotge, que a les hores en punt atrau a tots els turistes, l’Ajuntament, després tornarem cap a baix tot creuant el pont per poder veure els famosos ossos.

Arribada a l’alberg. Distribució d’habitacions. Sopar i allotjament.

Esmorzar i sortida cap a Ginebra. Aquesta ciutat és anomenada ciutat de la pau, per ser seu de  l’ONU  i de la Creu Roja. No ens podrem perdre la famosa cúpula del Palau de les Nacions. Dinar lliure. Per la tarda visitarem alguns dels llocs més emblemàtics de la ciutat, com el famós sortidor d’aigua de 140 metres d’alçada a la vorera del Llac Lemán, el Gran Teatre…

Sortirem de tornada cap al centre educatiu. Sopar lliure pel camí. Nit en ruta.

Arribada i final del viatge.

Entrades a Estrasburg:
· Parlament Europeu.
· Visita a la Catedral i les seves golfes.
· Passejada en vaixell.
· Passejada en bicicleta.
· Rellotge Astronòmic.

Entrades a Berna:
· Museu Històric de Berna.
· Centre Paul Klee.

Entrades a Colmar:
· Entrada combinada al Museu Unterlinden + Església Dominicana.
· Museu Bartholdi.
· Museu d’Història Natural i Etnografia.
· Museu de la Fusta.
· Museu de Joguines Animades.

Entrades a Ginebra:
· Museu del Rellotge o Museu Patek Philippe.