logotop

Amsterdam – Bruges – Brussel·les

DIA 1. APT. PRAT – APT. AMSTERDAM – AMSTERDAM

Presentació a l’aeroport 2 hores abans de la sortida del vol. Una persona de Viajes CumLaude estarà a l’aeroport per ajudar-vos en la facturació de l’equipatge. Sortida del vol cap a Amsterdam. Arribada a l’aeroport i trasllat a  l’alberg. Distribució d’habitacions.

Passejada per Leidseplein, una zona amb molt d’ambient, bars, pubs i una àmplia oferta teatral i musical.

A la tarda  visitarem el Museu Van Gogh, una experiència única, seguidament anirem a la Plaça Dam on veurem el Dam Dick, el primer dic que es va construir a la ciutat cap el S XIII. També visitarem la Església Nova i, just davant seu, trobarem el famós museu de cera Madamme Tussaud Scenerama . A continuació veurem el Palau Reial, antiga seu de l’Ajuntament i joia del Segle d’Or, i abans de dinar passejarem fins a l’Estació Central, que la trobem a uns 750 metres. Sopar lliure.

Al vespre possibilitat de fer una romàntica passejada en vaixell pels canals de la ciutat. Allotjament.

Esmorzar. Possibilitat de fer una excursió per visitar ZaanseSchans, un bonic poble ple de molins on només arribar podrem gaudir d’un aroma a xocolata provinent de la fàbrica del poble. Aquí hi trobarem formatge, esclops i un munt de coses típiques per comprar. Seguidament anirem cap a Volendam, un bonic i típic poblet pesquer on encara hi trobem habitants amb els tradicionals vestits holandesos.

Dinar lliure. Continuarem cap a Marken, una bonica illa dins del Llac IJsselmeer, visita i temps lliure. Tornem a Amsterdam. Sopar lliure. Allotjament a l’alberg.

Esmorzar. Visita al Rijmuseum, un dels museus més importants del món. Molt proper tenim el bonic parc de Voldenpark, el més gran d’Amsterdam amb una superfície de 48 hectàrees, dinar lliure..

A la tarda possibilitat de visitar la Casa d’Anna Frank, famosa pel diari d’una nena descrivint els horrors durant la Segona Guerra Mundial. En sortir passejarem pel barri de Jordan, que és un sector de la ciutat separat de la zona dels canals i construït pels grans burgesos.  Per la zona podem veure elsjardins de Zon i Star i uns dels Hofjes  l’Església de l’Oest, on reposen les restes de Rembrandt.

Sopar lliure. Allotjament a l’alberg.

Esmorzar i recollida de l’equipatge. Trasllat en autocar cap a Bruges.  A l’arribada visitarem la Plaça Major, on hi trobem el campanar de 47 campanes i de 82m d’alçada amb el carilló, Molt a prop trobem la Plaça Burg, amb diferents edificis importants com al Basílica de la Santa Sang d’estil romànic, l’Ajuntament d’estil gòtic florit, l’Escrivania, el Palau de BrugseVrije, la Catedral de San Salvador,  i l’església de Mare de Déu de Bruges.. Dinar lliure.

A la tarda tenim la possibilitat de fer una passejada en vaixell, gaudint d’aquests bonics canals amb els seus emblemàtics cignes molt característics de la ciutat o fer-ho caminant i gaudirem a peu l’anomenada “Venècia del Nord” per gaudir de l’encant dels seus carrers i canals

Sortida cap a Brussel·les. Arribada, sopar lliure. i allotjament a l’alberg.

Esmorzar a l’alberg. Deixarem l’equipatge a consigna. Avui passarem tot el matí a Brussel·les visitant aquesta ciutat que és un fòrum de cultures permanent.

Podem començar la visita per la Grand Place, amb els seus edificis gremials i l’Ajuntament,  la famosa estatueta del Manneken Pis, continuarem per la mítica Rue des Bouchers, plena de terrasses, i podrem fer compres a les Galeries de St.Hubert, o bé visitar la Catedral de Sant Miquel i Santa Gúdula. Seguidament anirem cap a la Zona Alta passant pel Sablon, un barri encantador conegut pels mercats i botigues d’antiguitats, bomboneres i carrerons. Dinar lliure.

Resta de tarda lliure fins l’hora de tornar a l’alberg.

Trasllat lliure a l’aeroport. Arribada a l’aeroport del Prat i final del viatge.

· Visites guiades.
· Entrades a: Casa d’Anne Frank, Rijmuseum, Van Gogh Museum, Heineken Experience, .Madamme Tussaud Scenerama.
· Passejada en vaixell pels canals d’Amsterdam o Bruixes.
· Passejada en bicicleta.
· Possibilitat de visitar una fàbrica de xocolata.