DIA 1. APT. PRAT – APT. AMSTERDAM – AMSTERDAM

Presentació a l’aeroport 2 hores abans de la sortida del vol. Una persona de Viajes CumLaude estarà a l’aeroport per ajudar-vos en la facturació de l’equipatge. Sortida  cap a Amsterdam.

Arribada a l’aeroport i trasllat  a l’alberg. Distribució d’habitacions.

Dinar lliure. Començarem la nostra visita per aquesta bonica ciutat fent una volta en bicicleta (opcional). O podem fer una passejada per Leidseplein, una zona amb molt d’ambient, bars, pubs i una àmplia oferta teatral i musical.  Sopar lliure. Allotjament

Esmorzar. Al matí tindrem la possibilitat de visitar el Museu Van Gogh, una experiència única, seguidament anirem a la Plaça Dam on veurem el Dam Dick, el primer dic que es va construir a la ciutat cap el S XIII. També visitarem la Església Nova i, just davant seu, trobarem el famós museu de cera Madamme Tussaud Scenerama (opcional). A continuació veurem el Palau Reial, antiga seu de l’Ajuntament i joia del Segle d’Or, i abans de dinar passejarem fins a l’Estació Central, que la trobem a uns 750 metres.

Dinar lliure per la zona.

A la tarda farem una passejada en vaixell pels canals de la ciutat (opcional), que ens permetrà conèixer una altra perspectiva d’Amsterdam i veure de prop les més de 2.500 cases flotants que té, moltes d’elles convertides en insòlits museus.

Sopar lliure. Allotjament a l’alberg.

Esmorzar. Possibilitat de fer una excursió a Volendam. En aquest bonic i típic poblet pesquer encara hi trobem habitants amb els tradicionals vestits holandesos.

Dinar lliure.

Continuarem cap a Marken, una bonica illa dins delLlac IJsselmeer, visita i temps lliure. Abans de tornar farem una aturada a ZaanseSchans, un bonic poble ple de molins on només arribar podrem gaudir d’un aroma a xocolata provinent de la fàbrica del poble. Aquí hi trobarem formatge, esclops i un munt de coses típiques per comprar.

Tornem a Amsterdam. Sopar lliure. Allotjament a l’alberg.

Esmorzar. Visita al Rijmuseum, un dels museus més importants del món. Molt proper tenim el bonic parc de Voldenpark, el més gran d’Amsterdam amb una superfície de 48 hectàrees, dinar lliure..

A la tarda possibilitat de visitar la Casa d’Anna Frank, famosa pel diari d’una nena descrivint els horrors durant la Segona Guerra Mundial. En sortir passejarem pel barri de Jordan, que és un sector de la ciutat separat de la zona dels canals i construït pels grans burgesos.  Per la zona podem veure elsjardins de Zon i Star i uns dels Hofjes  l’Església de l’Oest, on reposen les restes de Rembrandt.

Sopar lliure. Allotjament a l’alberg.

Esmorzar a l’alberg i recollida de les maletes. Al matí visitarem De Waag, la porta d’entrada a Amsterdam a l’Edat Mitjana, i el Mercat Nou. Passejarem cap Waterlooplein, Rembrandplein i el preciós mercat de les flors, ple de tulipes. Molt proper hi trobem Begijinhof, el hofje més important de la ciutat. Dinar lliure.

Tarda lliure pels carrers més comercials de Nieuwendijk, Kalvertsraat i Damstraat o anar al centre comercial de De Bijenkorj.

Trasllat a l’aeroport a càrrec del grup. Presentació 2 hores abans de la sortida del vol. Sortida cap a Barcelona. Arribada a l’aeroport del Prat i final del viatge.

· Visites guiades.
· Entrades a: Casa d’Anne Frank, Rijmuseum, Van Gogh Museum, HeinekenExperience, Madamme Tussaud Scenerama.
· Excursions a Volendam, Markeni ZaanseSchans.
· Passejada en vaixell pels canals.
· Passejada en bicicleta.
· Excursió a Keukenhof a la primavera.