DIA 1. CENTRE EDUCATIU – CANYONING PARK – ARGELERS

Sortida des del centre educatiu a primera hora del matí en direcció a Argelers sur Mer.  Arribada a mig matí al Canyoning Park on estareu durant una bona estona gaudint amb els salts, tobogans, descens en ràpel, escales de corda i tirolines de 100 metres amb el vostre monitor. Després anirem cap al vostre càmping on us allotjareu en bungalows. Podreu gaudir de les instal·lacions, piscina,… Sopar al càmping i allotjament.

Esmorzar al càmping.  Avui podeu (opcional) anar a fer Drop-in o bé anar a Argelers Aventure o al Parc aquàtic, on passarem el dia. Dinar lliure. Tarda tornem cap a l’hotel. Sopar i allotjament.

Esmorzar al càmping i sortida cap a Elna on podeu visitar la Maternitat (reserva no inclosa, a càrrec del centre educatiu). En aquesta maternitat és on van néixer més de 600 nens, fills de refugiades de la Guerra Civil Espanyola, que estaven internades en camps propers a aquesta localitat. Després seguireu cap a Colliure, on tindreu temps per visitar aquest bonica localitat de la comarca del Roselló, lloc d’inspiració de molts pintors, entre d’altres Picasso, Matisse, Braque i Dalí. Aquí trobareu també la tomba d’Antonio Machado I el castell, passejar pels seus carrerons i visitar la seva església arran de mar. Tornada cap al centre educatiu. Arribada i final del viatge.

· Esports nàutics

· Perpinyà