DIA 1. CENTRE EDUCATIU – CANGAS DE ONÍS

Sortida a primera hora del matí del centre educatiu en direcció Astúries.

Parades obligatòries pel camí. Arribada a Cangas. Una estoneta lliure. Sopar i allotjament a l’hotel.

Esmorzar a l’hotel i sortida.

A les 10:30h anirem cap a la base d’activitats. Allà ens proporcionaran tot el material necessari per realitzar l’activitat de DESCENS EN CANOA PEL RIU SELLA, així com el pícnic per dinar. El descens té una durada aproximada de 3 hores.

Després anirem a passar la tarda a Gijón.

Aquí podem apropar-nos al Cerro de Santa Catalina, on hi trobem l’escultura de Eduardo Chillida “Elogio del Horizonte” i a la part sud del turó hi trobem el barri de Cimadevilla, conjunt historicoartístic on també podem visitar el casc antic de la ciutat, el Palacio Revillagigedo, Teatro Jovellanos, situat en el cèntric passeig de Begonya, l’església de San Lorenzo…

Tornem cap a l’hotel. Sopar i allotjament.

Esmorzar a l’hotel.

Anirem cap a les instal·lacions de Arriondas, a les 09:10 on anirem a fer l’activitat de Parc d’Aventura.  Dinar.

A la tarda farem l’activitat de PAINTBALL. Sopar i allotjament.

Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Arriondas des d’on farem la RUTA A CAVALL, per gaudir del paisatge d’aquesta zona durant una hora aproximadament. En acabar l’activitat anirem a dinar a l’hotel.

A la tarda visitarem els LLACS DE COVADONGA, on gaudirem d’una vista espectacular de la zona i també podem visitar el Santuari i la Cova. De tornada visitarem el poble de Cangas de Onís.

Sopar i allotjament.

Esmorzar i recollida de l’equipatge.

Sortida cap a casa. Pararem una miqueta a dinar i després farem una parada curta a Saragossa a estirar les cames. Podem aprofitar ver veure laplaça del Pilar amb la Basílica.Continuació del viatge cap a casa. Arribada al vespre i final del viatge.

Visites guiades a Gijón i Avilés.
Ràfting

Senderisme

Espeleologia,

Tir amb arc

Orientació

Parc d’aventura…