DIA 1. APT. PRAT – APT ATENES – ATENES

Presentació a l’aeroport 2 hores abans de la sortida del grup. Una persona de Viajes CumLaude estarà a l’aeroport per ajudar-vos en la facturació de l’equipatge.

Sortida del vol cap a Atenes.

Trasllat i arribada a l’hotel. Distribució d’habitacions. Segons l’hora d’arribada podem començar fent una passejada  per començar a veure els millors llocs de la ciutat. Sopar i Allotjament.

Esmorzar a l’hotel. Començarem visitant l’Acròpoli, on es troba el Partenó, el Temple d’Atenea Victòria, l’Erecteón, etc. Dinar lliure.

A la tarda passejarem pel bonic i agradable barri de la Plaka, amb sis mil anys d’història, conegut per la seva arquitectura i les seves innumerables i pintoresques tavernes. Sopar i Allotjament.

Esmorzar a l’hotel. Avui possibilitat de fer una excursió per visitar Micenes, antiga ciutat de Grècia situada al centre del Peloponès on Agamémmon tenia la seva mítica residència.

A més podem visitar Epidaure, conegut pel seu temple curatiu o Ascepleia, construït en honor a Escolapi. També cal destacar el seu teatre del S.IV A.C., el més famós del món antic, que va servir de model per molts futurs teatres grecs.

Dinar i temps lliure per gaudir de la zona. Trasllat de tornada a Atenes.

Sopar i allotjament.

Esmorzar a l’hotel.

Visita a l’Olimpeion, l’antic estadi Olímpic. Després anirem a veure el Canvi de guàrdia al Parlament, situat a la Plaça Syntagma. Dinar lliure per la zona.

Just després de dinar viatjarem a Cap Súnion. Aquí podrem veure el Temple de Posidó i la posta de sol a l’extrem més oriental de la regió de l’Àtica.

Tornarem cap a Atenes. Sopar i Allotjament

Esmorzar a l’hotel  i recollida d’equipatge.

Temps lliure a Atenes. Podem passejar pel barri de Kolonaki, un dels barris més cosmopolites d’Atenes, on es poden trobar cafeteries, pastisseries, restaurants, lloc de polítics, artistes i intel·lectuals…

A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport. Presentació a l’aeroport 2 hores abans de la sortida del vol. Sortida del vol cap a Barcelona.  Arribada a l’aeroport del Prat.

· Visites guiades per la ciutat.

· Visita al Museu Arqueològic.

· Visita amb audioguia a l’Estadi Panatenaico.

· Pujada en Funicular al Turó de Licabet.

· Excursió d’un dia a l’illa d’Egina.

· Excursió a Delfos.

. Passejada en bicicleta