logotop

Avignon – Camargue – Nimes

DIA 1. CENTRE  EDUCATIU – ARLES

Sortida des de el Cenre Educatiu cap a Arles. Dinar lliure.
En arribar a Arles farem el check-in a l’hotel i després anirem cap al centre de la ciutat per començar la nostra visita: Les Arenes, el teatre romà, els cripta pòrtics(galeries subterrànies), el fòrum, les Termes de Constantí, les muralles del castra (campament) romà, Les Alyscamps (necròpolis romana), l’Església de Saint-Trophime. També podrem visitar els indrets que van inspirar a Van Gogh a pintar els seus famosos quadres.
Sopar i allotjament.

Esmorzar. Avui passarem tot el dia a Avignon.
L’autocar ens deixarà al Pont Saint-Bénezet.
Possibilitat de visitar amb audioguies els monuments Palais des Papes i Pont de Saint Benezet, Patrimoni Mundial de la UNESCO. També visitarem la plaça del Palau amb la façana barroca de la Casa de les Monedes, la façana del Petit Palais i la Catedral de Doms, així com les muralles que van des del jardí de Doms fins al Pont. Dinar lliure.
Seguirem la nostra visita per la tarda, amb la possibilitat d’agafar un trenet per visitar el centre de la ciutat. Tornada a Arles abans de sopar.
Sopar a restaurant. Allotjament a l’hotel.

Esmorzar.
Passarem el dia a Saintes-Maries de la Mer on gaudirem d’una fantàstica EXCURSIÓ EN VAIXELL per aquest bonic paratge de la Camargue. Aquí també podem veure els fantàstics prats amb els seus populars cavalls blancs, típics d’aquest Parc Natural, paisatge únic en tota Europa.
Dinar lliure.
A la tarda tindrem la possibilitat de fer una RUTA A CAVALL per la Camarga.
Tornarem abans de sopar a Arles.
Sopar i allotjament.

Esmorzar  i recollida de les maletes.

Avui, passarem el dia a Nîmes on visitarem les seves restes romanes. Visitarem les Arènes amb audioguia, en aquest amfiteatre és on es celebraven espectacles. La Maison Carré, temple construït en marbre, damunt d’un podi, on podrem veurem una  pel·lícula que ens explicarà tota la seva història.
Seguidament veurem la Tour Magne, construïda al Segle XV, que era la torre més alta i prestigiosa de tota la muralla.
A l’hora assenyalada, sortida cap a casa. Dinar lliure pel camí.
Arribada al vespre al centre educatiu i final del viatge.

· Passejada en vaixell a Saint Maries de la Mer.
· Passejada en cavall a Saint Maries de la Mer.
· Excursió en bicicleta a Saint Maries de la Mer.
· Reserva Africana de Sigean.
· Trenet per les mines de sal d’Aigües Mortes.
· Visita guiada a Arles.
· Possibilitat de visitar altres ciutats o indrets com Pont du Gard, Montpellier, Narbonne, Le .Grande Motte, Platvas –les- Flots, Carnon o Sete.

HI HA MOLTES OPCIONS D’ITINERARI, TRUQUE-NOS I ADAPTAREM EL CIRCUIT A LES VOSTRES NECESSITATS. TRUQUEU-NOS.