DIA 1. APT. PRAT – APT. BUDAPEST – BUDAPEST

Presentació a l’aeroport 2 hores abans de la sortida del vol. Una persona de Viajes CumLaude estarà a l’aeroport per ajudar-vos en la facturació de l’equipatge. Sortida del vol cap a Budapest. Arribada, trasllat cap a l’hotel i distribució d’habitacions. Dinar lliure.

Comencem la visita a d’aquesta meravellosa ciutat, anomenada “La perla del Danubi”, rica en fonts termals i on trobem alguns dels més famosos balnearis d’Europa, com el de Gellért. Possibilitat de fer una visita guiada en bicicleta de 3 hores per tenir un primer contacte amb la ciutat i els seus llocs més emblemàtics. Sopar i allotjament.

Esmorzar. Al matí visita de la part de Buda,  amb el  Castell de Buda.  Veurem també la Biblioteca de Széchenyi, la Galeria Nacional d’Hongria i el Museu d’Història de Budapest, el laberint creat per l’acció de l’aigua calenta, formant coves i soterranis, el Museu Militar,  l’església de Maria Magdalena, d’estil romànic i la de Sant Maties,  seu de casaments i coronacions reials, i el mirador del Bastió dels Pescadors, amb les seves 7 boniques torres. Des d’aquí gaudirem de les millors vistes del riu Danubi, del Pont de les Cadenes i del Parlament.

Dinar lliure a la Illa Margarida, de 2.8km. de longitud, on fa anys vivia la princesa hongaresa Margarida. Trobarem la coneguda Torre de l’aigua, el Convent de Santa Margarida. Sopar i allotjament.

Esmorzar. Avui visitarem  Pest, la part més moderna de la ciutat, podem  fer-ho d’una nova forma amb el bus turístic amfibi (opcional) que va per les parts més importants de la ciutat i que tot seguit es converteix en vaixell per fer un passeig també pel riu! Ja veureu que divertit!

Dinar lliure.

Per la tarda podem visitar el Parlament, (imprescindible demanar visita), aquí trobarem les“Joies de la Corona” i l’Acadèmia de les Ciències d’Hongria. A continuació podrem visitar la Sinagoga, la segona més gran del món després de la de Nova York, i la Basílica de Sant Esteve, l’església Major de la ciutat. Sopar  i allotjament.

Esmorza. Avui passejarem pel Parc Municipal de Városliget, on trobem entre altres coses el Zoo, el Gran Circ, el Parc d’Atraccions i el famós Balneari Széchenyi. Si ho desitgem podem passar el matí en aquest bonic balneari exterior ple de piscines. Al parc també trobem el Museu d’Agricultura, Museu de Transports, el Coliseu Petöfi, etc.

Dinar lliure, que podrem fer envoltats de l’espectacular natura del parc. Per la tarda anirem passejant des de la famosa Plaça dels Herois, on veurem la columna del monument al Mil·lenari. A un costat de la plaça hi ha el museu de Belles Arts i a l’altre la Galeria d’Art. Seguirem per l’avinguda d’Andrássyút (Patrimoni de la Humanitat), amb un munt d’edificis per gaudir l’ “Avinguda Cultural” més variada d’Europa. Sopar  i allotjament.

Esmorzar i recollida de l’equipatge.

Tindrem el matí, fins a l’hora d’anar a l’aeroport per acabar de fer compres. Ho podem fer a l’avinguda més comercial Váci Utca, on trobarem botigues de tota mena.

Trasllat a l’aeroport a càrrec del grup. Presentació a l’aeroport 2 hores abans de la sortida del vol. Sortida del vol cap a Barcelona. Arribada a l’aeroport del Prat  i final del viatge.

· Visita de un dels molts balnearis de la ciutat.

· Visita a les runes i museu de Aquincum (Consultar horari d’apertura de les runes).

· Entrada combinada a la Sinagoga + Memorial Park + Museu Jueu.

· Laberint del Castell de Buda (Actualment tancat)

· Funicular Budavári Sikló, original alternativa per pujar al Castell de Buda.

· Creuer pel riu Danubi.

· Lloguer de bicicletes, trenet o en cotxe elèctric.

· Vehicle amfibi per terra i riu.

· Espectacle folklore hongarès.