logotop

Berlín en famílies

DIA 1. APT PRAT – APT BERLÍN – BERLÍN- FRIEDRICHSHAGEN

Presentació a l’aeroport dues hores abans de la sortida del vol. Una persona de Viajes CumLaude, estarà a l’aeroport per ajudar-vos en la facturació de l’equipatge.

Sortida cap a Berlín. Arribada a l’aeroport i trasllat al centre. Dinar lliure. A la tarda anirem a visitar les restes de Mur que encara queden. Trobada amb l’autocar que recollirà l’autocar per anar cap a Friedrichshagen.

A les 18:00 h, trasllat cap a Friedrichshagen per trobar-nos amb la coordinadora i les famílies.

Presentació dels alumnes a les famílies i repartiment d’alumnes.

Sopar i allotjament amb les famílies.

Esmorzar en família i recollida del pícnic. Trasllat en autocar al centre de Berlín. Anirem a l’Illa dels Museus, Patrimoni de la Humanitat. Visitarem el Museu Pergamon on trobem, entre d’altres, l’Altar de Pergamon (tancat al públic temporalment) i la Porta d’Ishtar de Babilònia. Dins del Neues Museum hi ha el Museu Egipci, on podrem veure el famós bust de Nefertiti. Veurem la Catedral per fora. Dinar pícnic.

A la tarda passejarem per l’Alexanderplatz on veurem el Rellotge Mundial, Torre de la Televisió, i l’Ajuntament. També caminarem pel bonic barri medieval de Sant Nicolàs, situat a la vorera del riu Spree. Trasllat en autocar al centre de famílies.

Sopar i allotjament amb les famílies.

Esmorzar en família i recollida del pícnic. Trasllat en autocar al centre de Berlín. Començarem la visita passejant per l’avinguda Unter Der Linden on veurem els principals edificis: Zeughaus, Neue Wache, Humboldt Universität, Bebelplatz, Monument a la Biblioteca Buida, Alte Bibliothek i Honzert-haus.

Dinar pícnic.

A la tarda començarem visitant el Checkpoint Charlie i el Museu del Mur. Seguidament anirem cap al Memorial Holocaust, un impactant monument dedicat als jueus assassinats als camps de concentració. Després anirem cap a la porta de Brandenburg, a la PariserPlatz, on trobem la gran majoria d’ambaixades dels principals països. Anirem cap al Reichstag, per pujar a la seva cúpula de vidre, creada per Norman Foster i des de on podem gaudir d’una immillorable vista de la ciutat. Trasllat en autocar al centre de famílies.

Sopar i allotjament amb les famílies.

Esmorzar en família i recollida del pícnic. Trasllat en autocar al centre de Berlín. Sortida en transport públic cap el Camp de Concentració de de Sachsenhausen. Visita del Camp i tornem cap a Berlín.

Dinar pícnic.

A la tarda visitarem el Tiergarten, Centre Arkaden i Potsdamerplatz. Trasllat en autocar al centre de famílies.

Sopar i allotjament amb les famílies.

Esmorzar en família, recollida de l’equipatge i recollida del pícnic. Trasllat en autocar al centre de Berlín.. Avui anirem cap a la zona comercial de Ku’Damm,  on també hi trobem l’església Memorial  Kaiser,(anomenada l’església de la mossegada) i la curiosa entrada al Zoo. Podem fer les darreres compres. Dinar pícnic.

A l’hora assenyalada, trasllat a l’aeroport. Presentació dues hores abans de la sortida del vol. Sortida cap a l’aeroport del Prat. Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

· Camp de Concentració de Sachsenhausen

· Passejada guiada en bicicleta/a peu pels principals llocs turístics

· Passejada en vaixell pel riu Spree

· Visita d’un bunker

· Visita Palau de Sanssouci – Potsdam

· Visita a Wansee

· Visita palau Charlotenburg

· Museu de Currywurtst

· Museu de DDA

· Museu Jueu

· Museu Tecnològic

· Possibilitat d’anar a una discoteca una de les nits