logotop

Cantàbria

DIA 1. CENTRE EDUCATIU – VALL DE LIEBANA LIEBANA

Sortida a primera hora cap a Liebana. Arribada a l’alberg a la tarda. Presentació, distribució d’habitacions i coneixement de les instal·lacions. Sopar i allotjament.

Esmorzar. Anirem al fer l’activitat de canoes. Tot el matí fent aquesta activitats. Dinar lliure.

A la tarda anirem cap a la preciosa ciutat de Santander i visitarem el casc antic, la Catedral i la Península de la Magdalena, a més de fer una passejada per la platja del Sardinero.

Sopar i allotjament.

Esmorzar i sortida cap a Santander. Visita lliure de Santander, podem veure el Sardinero, la Península de la Magdalena,….  Dinar pícnic. Després anirem cap a Santillana del Mar. Visita d’aquest bonic poble de carrerons empedrats conegut per la seva col·legiata. Temps lliure per fer compres. Seguidament anireu a visitar el Museu– Reproducció de les Coves d’Altamira, on us  visitarem sense guia de la reproducció, el museu i el taller.(Possibilitat d’agafar guia). Tornada a l’allotjament. Sopar i allotjament a l’alberg.

Esmorzar i sortida cap als Pics d’Europa. Pujada des de Fuente Dé en telefèric i baixada fent senderisme. Dinar pícnic. En baixar fareu la visita al Monasterio de Santo Toribio de Liebana, o i passeig pel poble de muntanya de Potes, amb els seus carrerons empedrats. Sopar i allotjament a l’alberg.

Esmorzar  i sortida cap a Bilbao. Visita d’aquesta meravellosa ciutat i possibilitat d’anar al Museu Guggenheim o bé al casc antic de la ciutat, anomenat las 7 calles,  on veurem la Catedral gòtica de Santiago, la plaça Nova, l’església de San Antón, el concorregut i sorollós mercat de la Ribera. Dinar lliure i sortida cap a casa. Arribada al vespre i final del viatge.

· Visites guiades a Santander i/o Bilbao/o Coves d’Altamira
· Raquetes de neu als Pics d’Europa

· Parc d’aventura als arbres
· Tir amb arc

· Paint ball
· Surf