logotop

Cantàbria

DIA 1. CENTRE EDUCATIU – SUANCES

Sortida a primera hora cap a Suances.  Arribada a l’hotel a la tarda.

Presentació, distribució d’habitacions i coneixement de les instal·lacions.

Sopar i allotjament

Esmorzar. Anirem al fer l’activitat de canoes. Tot el matí fent aquesta activitats. Dinar lliure.

A la tarda anirem cap a la preciosa ciutat de Santander i visitarem el casc antic, la Catedral i la Península de la Magdalena, a més de fer una passejada per la platja del Sardinero.

Sopar i allotjament.

Esmorzar i sortida cap als Pics d’Europa. Pujada des de Fuente Dé en telefèric (anada i tornada). Des d’aquí podem gaudir, si el temps ens ho permet, d’una magnífica vista d’aquests impressionats pics. Possibilitat de fer Senderisme.  En baixar farem la visita del poble de muntanya de Potes, amb els seus carrerons empedrats. Dinar lliure.

Per la tarda visitarem el bonic poble pesquer de S. Vicente de la Barquera, on podrem veure l’església gòtica, castell i zona emmurallada. Seguidament anirem cap a Comillas, ciutat costera privilegiada per la seva important arquitectura modernista. Podrem veure el famós Caprici de Gaudí, la Universitat Pontificada de Domènec i Muntaner, el Palau de Sobrellano de Joan Martorell d’estil neogòtic i la Capella Panteó.

Sopar i allotjament.

Esmorzar i matí fent SURF. Gaudirem amb els monitors d’un matí de pràctica de surf.

Dinar lliure.

Tarda visita de la Neocova d’Altamira, visita de la reproducció, el museu i el taller. En sortir anirem a  Santillana del Mar, el poble de les tres mentides. Visita d’aquest bonic poble de carrerons empedrats conegut per la seva col·legiata. Temps lliure per fer compres.

Sopar i allotjament.

Esmorzar, recollida de l’equipatge  i sortida cap a Bilbao.

Visita d’aquesta meravellosa ciutat i possibilitat d’anar al Museu Guggenheim o bé al casc antic de la ciutat, on veurem la Catedral gòtica de Santiago, la plaça Nova, l’església de San Antón, el concorregut i sorollós mercat de la Ribera.

Dinar lliure.

Sortida cap al centre i final del viatge.

. Parc Natural de Cabárceno
. Visites guiades a Santander i/o Bilbao.
· Visita guiada al Carpicho de Gaudí.
· Activitat de Canoa.
· Visita a les Coves del Soplao/la Moneda.
. Possibilitat de tenir monitors per fer senderisme