logotop

Carcassonne – Toulouse

DIA 1. CENTRE EDUCATIU – COLLIURE- CARCASSONNE

Sortida des del centre escolar cap a Colliure. Arribarem a aquesta bonica ciutat allà farem un tomb per la platja i veurem les pintoresques cases dels pescadors. Aquí hi trobem la tomba d’Antonio Machado i l’església de Notrê Dame des Anges. Dinar lliure.
A la tarda, sortida cap a Carcassonne, on hi tenim l’allotjament.  Temps lliure per visitar aquesta preciosa ciutat emmurallada. Distribució de les habitacions, sopar  i allotjament.

Esmorzar.  Sortida  cap a Toulouse, visitarem la CITÉ DE L’ESPACE. Aquest parc temàtic està orientat a l’espai i a la seva conquesta. Si algun cop has somiat caminar damunt la lluna, aquest és el teu lloc! Parc interactiu, visitarem el IMAX i el Planetari.
Dinar lliure. Resta del dia al parc.
Tornada a  Carcassonne. Sopar i allotjament.

Esmorzar. Matí a Carcassone. Acabarem de visitar la Cité de Carcassonne amb els seus típics carrerons empedrats. Possibilitat de fer una PASSEJADA EN CREUER pel Canal du Midi.
Dinar lliure. A la tarda ens dirigirem a Puigcerdà, on passarem una agradable estona patinant a la pista de gel. Possibilitat de fer altres activitats com HÍPICA, BTT, TIR AMB ARC, SENDERISME
Després de patinar ens dirigirem a la Seu d’Urgell, on tenim l’alberg. Sopar i allotjament.

Esmorzar a l’alberg. El matí el passarem al Parc Olímpic del Segre, on farem RÀFTING i PIRAGÜISME. Passarem la resta del dia a la Seu d’Urgell. Dinar  lliure.
Després de dinar, temps lliure per visitar la Seu i cap a les 18:00h. tornarem cap al centre educatiu. Arribada al vespre i final del viatge.

Sopar i allotjament.

· Visita a la Fàbrica de l’Air Bus i/o Museu de l’Aerocopia.
· Visita guiada al centre de Toulouse.
· Visita guiada a la Cité de Carcassonne i el seu Castell.
· Creuer pel Canal du Midi en el tram de Carcassonne.
· Activitats com hípica, BTT, Tir amb arc, senderisme, circuits de tirolina…