logotop

Copenhagen

DIA 1. APT. PRAT – APT. COPENHAGEN – COPENHAGEN

Presentació a l’aeroport dues hores abans de la sortida del vol. Sortida cap a Copenhagen. Arribada a l’aeroport i trasllat a l’alberg. Distribució de les habitacions. Tarda lliure per passejar per la ciutat i fer el primer contacte. Sopar i allotjament a l’hostal.

Esmorzar.  Sortida  cap a Toulouse, visitarem la CITÉ DE L’ESPACE. Aquest parc temàtic està orientat a l’espai i a la seva conquesta. Si algun cop has somiat caminar damunt la lluna, aquest és el teu lloc! Parc interactiu, visitarem el IMAX i el Planetari.
Dinar lliure. Resta del dia al parc.
Tornada a  Carcassonne. Sopar i allotjament.

Esmorzar. Matí a Carcassone. Acabarem de visitar la Cité de Carcassonne amb els seus típics carrerons empedrats. Possibilitat de fer una PASSEJADA EN CREUER pel Canal du Midi.
Dinar lliure. A la tarda ens dirigirem a Puigcerdà, on passarem una agradable estona patinant a la pista de gel. Possibilitat de fer altres activitats com HÍPICA, BTT, TIR AMB ARC, SENDERISME
Després de patinar ens dirigirem a la Seu d’Urgell, on tenim l’alberg. Sopar i allotjament.

Esmorzar a l’alberg. Avui anirem a passar el dia al parc Tívoli, que és el segon parc d’atraccions més antic de Dinamarca, després de Dyrehavsakken i està obert des de les 11:00h fins les 23:00h. Dinar lliure. Tarda per seguir gaudint del parc. Sopar i allotjament a l’hostal.

Esmorzar a l’alberg i recollida de l’equipatge. Pel mati anirem a veure per fora The Royal Danish Opera House, que és l’òpera nacional de Dinamarca i està entre les cases d’òpera més modernes del món. Després podem anar a veure per fora la Det Kongelige Bibliotek / Royal Library o la Kovenhavns Bibliotek. Per finalitzar el mati passejarem per la zona de Stroget que és la zona pedestre de botigues més gran d’Europa. Podem aprofitar per fer compres. A l’hora assenyalada, trasllat a l’aeroport. Presentació dues hores abans de la sortida del vol. Sortida cap a l’aeroport del Prat. Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

• Visites guiades.
• Entrades a:
Museu del Record Guiness
Parc Tivoli
Església Vor Frelsers Kirke