logotop

Copenhagen

DIA 1. APT. PRAT – APT. COPENHAGEN – COPENHAGEN

Presentació a l’aeroport dues hores abans de la sortida del vol. Sortida cap a Copenhagen. Arribada a l’aeroport i trasllat a l’alberg. Distribució de les habitacions. Tarda lliure per passejar per la ciutat i fer el primer contacte. Sopar i allotjament a l’hostal.

Esmorzar a l’alberg. Començarem el dia anant a veure la fortificació Kastellet, construït en forma d’estrella amb bastions en les seves cantonades. Més tard podem anar al Palau Christanborg, on podem veure per fora The Royal Reception Rooms, The Ruins, The Royal Stables i The Royal Kitchen. Dinar lliure. Després podem passejar i veure per fora el Castell Rosenborg, Sopar i allotjament a l’hostal.

Esmorzar a l’alberg. Pel mati anirem fins Rundetårn que és una torre del segle XVII situada al centre de Copenhaguen. Després entrarem al Vor Frelsers Kirke que és una església barroca que pertany a l’Església de Dinamarca (entrada gratuïta a l’església – la torre s’ha de pagar). A prop del Vor Frelsers Kirke està el  Forside – Design Museum on ofereix exhibicions d’art decoratiu, manualitats i dissenys industrials del món occidental i d’Àsia des de finals de l’Edat Mitjana i fins al present (entrada gratuïta). Dinar lliure. Per finalitzar la tarda anirem fins al passeig de la costa de Langelinie, a la badia del Port de Copenhaguen, que desemboca al mar Bàltic i proper també al palau de Amalienborg on trobarem la famosa escultura de Edvard Eriksen, la Sireneta. Sopar i allotjament a l’hostal.

Esmorzar a l’alberg. Avui anirem a passar el dia al parc Tívoli, que és el segon parc d’atraccions més antic de Dinamarca, després de Dyrehavsakken i està obert des de les 11:00h fins les 23:00h. Dinar lliure. Tarda per seguir gaudint del parc. Sopar i allotjament a l’hostal.

Esmorzar a l’alberg i recollida de l’equipatge. Pel mati anirem a veure per fora The Royal Danish Opera House, que és l’òpera nacional de Dinamarca i està entre les cases d’òpera més modernes del món. Després podem anar a veure per fora la Det Kongelige Bibliotek / Royal Library o la Kovenhavns Bibliotek. Per finalitzar el mati passejarem per la zona de Stroget que és la zona pedestre de botigues més gran d’Europa. Podem aprofitar per fer compres. A l’hora assenyalada, trasllat a l’aeroport. Presentació dues hores abans de la sortida del vol. Sortida cap a l’aeroport del Prat. Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

• Visites guiades.
• Entrades a:
Museu del Record Guiness
Parc Tivoli
Església Vor Frelsers Kirke