logotop

Còrdova – Sevilla – Granada

DIA 1. CENTRE EDUCATIU – CÒRDOVA

Sortida al vespre en autocar des del centre educatiu cap a Andalusia fent les parades pertinents. Nit en ruta.

Arribada a primera hora del matí a Còrdova.

Arribada  i  esmorzar (lliure), començarem a passejar pel seu famós Barri Jueu, on destaca la Mesquita de Còrdova, que la podem visitar. (opcional) I gaudir d’aquesta meravella declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco

Continuarem pel Palau de Congressos baixant fins al riu passant pel Triomf de Sant Rafael i la Porta del Pont des d’on podem veure el Pont Romà i els molins àrabs del riu Guadalquivir, Torre de la Calahorra. Dinar lliure.

A la tarda, la Posada del Potro, la Casa de los Marqueses del Carpio, el Museu Provincial de Belles Arts i Museu de Julio Romero de Torres, l’església de San Francisco i el Arco del Portillo.

Sortida direcció cap a Sevilla. Arribada, distribució de les habitacions. Sopar i allotjament.

Esmorzar . Al matí, visita a la famosa Catedral, amb la Giralda, el Patio de los Naranjos i el Tesoro Catedralicio, acabada la visita dinar lliure (suggerim un tapeo pel barri de Santa Cruz)

A la tarda seguirem visitant els nombrosos atractius que ofereix la ciutat possibilitat de visitar els  Reales Alcazares,  la Plaza España i fer passejada per la vora del Guadalquivir fins arribar a la Torre del Oro,  des d’aquí podem fer una visita panoràmica de la ciutat.

Possibilitat de fer quelcom tan exclusiu com anar en caiac pel Guadalquivir  o  una travessa en vaixell.  De tornada no oblidem veure el Metropol Parasol. Sopar i allotjament.

Esmorzar i recollida de l’equipatge.

Sortida cap  a Granada (hi ha unes 3 hores de camí). Arribada, distribució de les habitacions.

A la tarda visita de la ciutat: la Catedral, La Alcaicería i el Corral del Carbón. Una altra opció es passejar pel Barri de l’Albaicín i veure les seves muralles, el Monestir de Santa Isabel La Real, el Palau de Dar al-Horra o apropar-nos al riu Darro i visitar la Casa del Castril, el Buñuelo (Banys Àrabs), l’església de Santa Ana i la Real Chancillería.

Sopar i allotjament.

Esmorzar  i recollida de l’equipatge. Al matí, visita de l’Alhambra i el Generalife i  Palaus Nazaries (opcional), Aquesta ciutat palatina andalusí, declarada per la Unesco Patrimoni Cultural de la Humanitat.  En acabar la visita anirem al centre en transport públic o passejant. Dinar lliure.

Tarda  lliure per fer compres i acabar de visitar la ciutat, fins l’hora de sortida.

Recollida de l’autocar i sortida cap a casa i nit en ruta.

Arribada al centre educatiu i final del viatge.

· Visites guiades a Còrdova, Sevilla i/o Granada.
· Entrada a la Isla Mágica.

. Entrada a Agua Mágica.
· Passejada en bicicleta.
· Creuer en vaixell pel Guadalquivir.
· Caiac pel Guadalquivir.

. Pujada al Metropol Parasol
· Visita guiada  per la ciutat de Granada.

. Catedral de Sevilla

. Catedral de Granada

. Reales Alcazares.

. Tour en bicicleta.