logotop

Costa Brava

DIA 1. CENTRE EDUCATIU – ESTARTIT (NAUTILUS)- ROSES

Sortida del centre educatiu en direcció l’Estartit.

Arribada a l’Estartit, on anirem cap al Passeig Marítim a a fer una passejada en el Nautilus per les Illes Medes. El 2010 va ser declarat Parc Natural Nacional Protegit; el seu ecosistema ha estat classificat com la millor Reserva Marina del Mediterrani Occidental.

En acabar tindrem temps lliure, per visitar aquesta bonica localitat i per menjar l’entrepà que haguem portat de casa.

Després de dinar anirem cap a l’hotel a fer el check-in, ens instal·larem i podrem gaudir durant tota la tarda de la piscina e instal·lacions de l’hotel. Sopar i allotjament.

Esmorzar a l’Hotel.

Recollida del dinar pícnic i sortida en autocar cap a Empuriabrava, on aquí  realitzarem l’activitat Windor que tenim reservada. Aquí gaudireu d’una increïble experiència de volar. Aquest és un esport que cada dia te més adeptes. Viureu sensacions úniques amb la màxima seguretat i amb els monitors, que estaran amb vosaltres en tot moment. En acabar tenim temps lliure per fer el dinar pícnic i per visitar aquesta bonica localitat costera, plena de canals, possibilitat de llogar alguna de les barquetes (opcional) i navegar pels canals.

Visita lliure Empuriabrava

Anirem cap a Cadaqués. Temps lliure per visitar i gaudir d’aquesta bonica localitat de la Costa Brava: A Cadaqués hem de visitar el nucli antic que forma un conjunt històric protegit com a bé cultural d’interès nacional. Tornem cap a Roses.

Sopar a l’hotel.

Esmorzar a l’hotel i recollida dinar pícnic

Sortida cap a Figueres, on visitarem el Museu Dalí. Visitarem aquest fantàstic museu amb moltes de les més importants d’aquest pintor internacional.

En sortir tindrem temps per visitar aquesta bonica ciutat. La Catedral que podem veure per fora i fer un tomb pel casc antic.

Dinar pícnic per la zona

A l’hora pactada, tornarem amb l’autocar fins a Roses.

Sopar a l’hotel.

Esmorzar a l’hotel i recollida dinar pícnic i de l’equipatge i sortida cap a Premià de Mar

Sortida cap a  Premià de Mar, on tenim una activitat aquàtica de caiac.

En acabar l’activitat, sobre les 14.00h, fareu el dinar pícnic

Temps lliure per gaudir a Malgrat de mar  i tornada cap al centre educatiu.

. Túnel del vent.

. Museu Dalí

. Ruïnes Empúries

. Museu Botànic Blanes

. Aquadiver Platja D’aro

. Waterword

. Volcà de Santa Margarita.

. Paddle surf

. Big pàdel

. Vela