DIA 1. APT. PRAT – APT. CRACÒVIA – CRÀCOVIA

Presentació a l’aeroport dues hores abans de la sortida del vol. Una persona de Viajes CumLaude, estarà a l’aeroport per ajudar-vos en la facturació de l’equipatge.

Sortida cap a Cracòvia. Arribada a l’aeroport  i trasllat fins el nostre allotjament. Distribució de les habitacions. Dinar lliure. Primer contacte amb la ciutat i amb les rodalies de l’allotjament. Sopar i allotjament a l’ hotel.

Esmorzar a l’hotel. Al matí podem  visitar  el Barri Jueu, amb els carrerons empedrats , aquí podrem trobar alguns dels llocs que surten a la pel·lícula de la llista de Schindler, sinagogues , places i l’antic mercat de carn, la fàbrica d’Osckar Schindler de la vida real es troba a la zona del Ghetto de la II Guerra Mundial, junt a la plaça dels Herois del Ghetto.

Dinar lliure.

Tarda pujarem a visitar el Castell de Wawel i les seves fortificacions, així com la catedral que la trobem dins del recinte. Des de dalt gaudirem d’una fantàstica panoràmica de la ciutat.

Sopar i allotjament a l’ hotel.

Esmorzar a l’hotel. Sortida de l’hotel cap Auschwitz-Birkenau.

Visitarem el camp de concentració nazi més gran, on podrem aprendre més sobre el genocidi nazi i la Segona Guerra Mundial. Visita de les càmeres de gas, els quarters i molt més…

A mitja tarda tornada cap a Cracòvia.

Una estoneta lliure abans d’anar a sopar.

Sopar i allotjament a l’ hotel.

Esmorzar a l’hotel i sortida cap a  Wieliczka.

A la tarda visita de la mina de sal de Wieliczka, declarada Patrimoni de la Humanitat. Podrem admirar les increïbles escultures i estàtues fetes de sal, així com el museu i les capelles subterrànies en un tour que arriba fins a 140 metres de profunditat.

Tornem a Cracòvia. Dinar lliure.

Tarda visitarem el Stare Miasto, situat dins del Planty, els jardins que rodegen la ciutat emmurallada. Visitarem la Barbacana i la Plaça del Mercat principal amb l’església de Santa Maria, la torre de l’antic Ajuntament i la llotja dels mocadors.

Tornem a l’hotel. Sopar i allotjament.

Esmorzar a l’hotel i recollida d’equipatge.

Matí lliure per fer les darreres compres o acabar de visitar la ciutat abans d’anar cap a l’aeroport. (depenent de l’hora de vol de tornada)

A l’hora assenyalada, trasllat a l’aeroport. Presentació dues hores abans de la sortida del vol. Sortida cap a l’aeroport del Prat. Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

• Visita a la Fàbrica de Schindler a Cracòvia.

• Visita al Museu dels Vitralls a Cracòvia.