logotop

Croàcia – Ljubljana – Venècia

 DIA 1. BARCELONA – ZAGREB

Presentació a l’ aeroport dues hores abans de la sortida del vol. Sortida cap a Zagreb. Arribada a l’aeroport de Zagreb i trasllat fins a l’hotel. Dinar lliure. A la tarda farem una visita guiada de 2hores per gaudir d’una explicació detallada dels indrets més bonics de la ciutat: el Mercat de Dolac, Sveti Marko, el barri Gradec, la Porta de Pedra, també podem tirar una pedra a la font de Trg Bana Jelacica, si hi volem tornar, o la plaça del rei Tomslav o la plaça de Ban Josip Jelacic. Tornarem al nostre allotjament amb el nostre autocar. Sopar i allotjament.

Esmorzar. Sortim amb l’autocar per anar cap al Parc Nacional de Plitvice. Anirem amb guia durant tota la visita. Visita de Plitvice, declarat Parc Natural per les autoritats de l’antiga Iugoslàvia al 1949, va ser anomenat per la UNESCO com a Reserva Natural. Podria ser conegut com el paradís de l’Aigua, ja que te 16 petits llacs, a més a de múltiples cascades. Aquí trobem la més gran cascada natural amb una alçada de 76 metres de caiguda lliure. Tot enmig d’un bosc de faigs. Dinar lliure. Després anirem a Grabovac per visitar la Cova Baraceve Spilje. El nom de les coves es deu a un gerrer que va estar lluitant en contra els otomans. Tornarem cap a Zagreb. Sopar i allotjament.

Esmorzar. Sortida en autocar cap a Liubliana , on arribarem cap a les 10:30h i visita lliure d’aquesta bonica ciutat. Podem visitar la Plaça de Preseren, amb l’estàtua de France Preseren, també hi trobem l’església de l’Asunció. Podem creuar el riu pel Triple Pont, per anar cap a l’altre cantó del riu a visitar la Catedral , i seguir fins el Mercat Central, podem visitar també l’Ajuntament o anar al  parc de Tivoli. Dinar lliure. Després de dinar continuarem fins a Rovinj i temps lliure per visitar aquesta bonica zona turística, amb un encantador casc antic, de carrerons, també podem visitar la seva església de Santa Eufemia i l’Arc de Balbi. Seguirem el viatge cap a Pula. Arribada a l’hotel. Sopar i allotjament.

Esmorzar i recollida de l’equipatge. Aquest matí el tindrem lliure per visitar la ciutat de Pula . Aquí podem visitar la Porta de Hèrcules, l’Amfiteatre, l’Arc dels Sergis, les runes del teatre romà, el temple d’August i el Mosaic, tot situat per la mateixa zona. Dinar lliure. Després de dinar sortirem cap a Lido de Jésolo. Arribada a l’hotel. Distribució d’habitacions. Una estoneta lliure per la zona. Sopar i allotjament.

Esmorzar l’hotel i recollida dels nostres equipatges. Trasllat en autocar fins a Punta Sabionni, on agafarem el vaporetto públic (no inclòs) per anar fins a Venècia . Arribarem a Venècia a la Piazza San Marco, on podem veure la famosa Basílica, el Pont dels Sospirs, el Campanille i la Torre del Rellotge. Dinar lliure. A la tarda podem anar a la Accademia, veure l’església della Salutte i veure els seus ponts com el Pont de Rialto, on podem fer compres de productes típic com: màscares, vidre de Murano, Burano…. Seguirem passejant pels carrerons i gaudint d’aquest bonica ciutat. Tornarem cap a Punta Sabionni en vaporetto públic fins a Punta Sabioni,  trasllat a l’hotel a recollir els nostres equipatges. Trasllat des del nostre allotjament fins a l’aeroport de Venècia. Hem de ser 2 hores abans de la sortida del vol, cap a Barcelona. Arribada a Barcelona i final dels nostres serveis.

· Visita a Murano, Burano i Torcello