DIA 1. APT. PRAT – APT. DUBLIN – DUBLIN

Presentació a l’aeroport  2 hores abans de la sortida del vol. Una persona de Viajes CumLaude estarà a l’aeroport per ajudar-vos en la facturació de l’equipatge. Sortida cap a Dublín. Arribada a l’aeroport  i trasllat a  l’alberg del centre en autocar.

Arribada i distribució d’habitacions. Dinar lliure.

Podem començar l’estada passejant per Temple Bar, la zona amb més ambient de la ciutat, plena de pubs típics, restaurants i amb molt ambient. Un imprescindible si es va a Dublín. Després caminarem pel costat del riu Liffey i creuarem pel conegut pont de Ha’pennybrige. Tornarem cap a l’alberg.

Sopar i allotjament.

Esmorzar. Pel matí podem visitar el Trinity College, la universitat més antiga i famosa de tota Irlanda, podrem passejar pels seus patis i visitar la biblioteca d’investigació més gran del país. En aquesta biblioteca trobarem el Book of Kells, un dels manuscrits religiosos més antics conservats a dia d’avui, considerat per molts el més important vestigi de l’art religiós medieval.(opcional)

Davant trobarem el Banc d’Irlanda, dissenyat inicialment com a seu del Parlament irlandès i més tard adquirit per l’entitat bancària.

Seguirem per Grafton St., el carrer comercial més important de la ciutat amb músics, artistes, floristes… Ens desviarem una mica per veure la famosa estàtua de Molly Malone davant de Saint Andrews Church. Al final del carrer trobem el centre comercial St. Stephen’s Green i el propi parc St. Stephen’s Green on es troba l’estàtua de James Joyce. Dinar lliure, podem prendre un entrepà o un Fish&Chips a St. Stephen’s Green park.

Per la tarda començarem recorrent Dawson St. on es troba l’església de Santa Anna i, si girem la cantonada fins a Kildare St., trobarem el Museu Nacional. Després podem arribar fins a Merrion Square, una de les places georgianes més boniques amb preciosos jardins i la famosa estàtua d’Oscar Wilde. Sopar i allotjament.

Esmorzar. Pel matí podem anar a veure la  Christ Church Cathedral, la més antiga de les dues catedrals de la ciutat i una de les més importants històricament. Al seu costat hi trobem Dublinia, edifici que allotja un parc temàtic sobre els orígens víkings i medievals de la ciutat de Dublín. Seguidament anirem cap a la Catedral de Saint Patrick, la més gran de les dues Catedrals d’Irlanda.

Podem aprofitar per dinar (lliure) en el parc que hi ha just davant de la catedral.

A continuació podem anar cap a Dublin Castle, que el podrem veure per fora, i després anirem cap a O’Connell Street, una gran avinguda comercial presidida per The Spire, on podem fer alguna compra de darrera hora.

Sopar i allotjament.

Esmorzar. Avui visitarem la part nova de la ciutat. Primer anirem cap a Grand Canal Dock, zona d’oficines noves en el gran Canal.  Tornant creuarem el riu Liffey i passarem per davant del monument aferrador de Famine Memorial i de The Custom House.

Dinar lliure.

Per la tarda podem tenir temps per anar de compres per la zona comercial d’ O’Connell Street, o si ho preferim visitar la mundialment coneguda Guinness Storehouse.

Sopar i allotjament.

Esmorzar i recollida de l’equipatge.

Podem aprofitar aquest últim dia per anar a visitar Phoenix, el parc urbà més gran d’Europa, amb més de 700 hectàrees d’extensió, creat en un principi com a reserva de cérvols. Dinar lliure, on podem menjar un entrepà en aquest fantàstic paratge natural.

Tornarem cap a l’alberg. Trasllat en autocar  a l’aeroport.

Presentació a l’aeroport 2 hores abans de la sortida del vol. Sortida del  vol en direcció Barcelona. Arribada a l’aeroport, recollida de l’equipatge i final del viatge.

· Visites guiades

· Entrades a: Trinity College, Dublinia, Christchurch Cathedral, Saint Patrick Cathedral, National Gallery

Vols fer quelcom diferent:

· Spin RollerDisco – RollerSkating

· Gaelic’sGames

· Guinness Storehouse

· Bowling

· Irish Music Dance

· Greyhound Racing

· VikingSplash

· Excursions a Glendalough, Kilkenny City i Castell, Belfast, Galway, Cliffs of Moher