logotop

Dublín en famílies

DIA 1. APT. PRAT – APT. DUBLÍN – HOWTH – MALAHIDE – DUBLÍN

Presentació a l’aeroport 2 hores abans de la sortida del vol. Una persona de Viatges CumLaude, estarà a l’aeroport per ajudar-vos en la facturació de l’equipatge. Sortida cap a Dublín.

Arribada a l’aeroport i trasllat  a Howth & Malahide.

Howth  Es troba a una posició privilegiada de la badia de Dublín amb unes fantàstiques vistes de les muntanyes de Wicklow, el Boyne Valley i fins i tot més enllà els dies clars, coneguda com “l’ull d’Irlanda”. Hi podem trobar mamífers marins com foques que atrauen els turistes a prop del port. Podem veure el seu Castell del S. XV amb elegants jardins i el Museu del transport.

Malahide és llar del Castell de Malahide i els seus jardins. El poble va créixer en popularitat en temps Georgians com a destinació costanera per als habitants rics de la ciutat de Dublín.

Trasllat al Centre de famílies.

Presentació amb l’organitzadora local, distribució de famílies i trasllat a les cases.

Sopar amb les famílies i allotjament.

Esmorzar amb les famílies i entrega dinar pícnic. Trasllat a Dublín centre a càrrec del grup. Avui al matí podem anar a veure la  Christ Church Cathedral,  la més antiga de les dues catedrals de la ciutat. Al seu costat hi trobem Dublinia, edifici que allotja un parc temàtic sobre els orígens víkings i medievals de la ciutat de Dublín.

Seguidament anirem cap a la Catedral de Saint Patrick, la més gran de les dues Catedrals d’Irlanda. Dinar pícnic.

Seguidament podem anar cap a  Dublín Castle, que el podrem veure per fora i després anirem cap a O’Connell Street, aquest gran avinguda comercial presidida per The Spire, on podem fer alguna compra de darrera hora.

Trasllat al punt de trobada amb les famílies (Zona Sutton / Malahide / Portmarnorck) a càrrec del grup. Sopar amb les famílies i allotjament.

Esmorzar amb les famílies i entrega dinar pícnic. Trasllat a Dublín centre a càrrec del grup.

Aquest matí podem visitar el Trinity College, la universitat més antiga i famosa de tota Irlanda, fundada el 1592, podem passejar pels seus patis. Possibilitat de visitar la seva Biblioteca,  on trobarem el Book of Kells, un dels manuscrits religiosos més antics conservats a dia d’avui, considerat per molts el més important vestigi de l’art religiós medieval.(opcional)

Davant trobarem el Banc d’Irlanda, antigues Cases Irlandeses del Parlament. Edifici d’importància històrica dins la ciutat, dissenyat inicialment per al Parlament irlandès i més tard adquirit per l’entitat bancària.

Després, podem agafar Grafton St., el carrer comercial més important de la ciutat. És un passeig divertit amb musics, artistes, floristes també  veurem la famosa estàtua de Molly Malone davant de Saint Andrews Church. Al final del carrer trobem el centre comercial St. Stephen’s Green i el propi parc St. Stephen’s Green on es troba l’estàtua de James Joyce. Dinar pícnic a St. Stephen’s Green park.

A la tarda, podem agafar el carrer Dawson, on es troba l’església de Santa Anna, despres trobarem el Museu Nacional i seguirem  fins a Merrion Square, una de les places georgianes més boniques amb preciosos jardins i la famosa estàtua d’Oscar Wilde.

Trasllat amb les famílies per compte del grup.

Sopar i allotjament.

Esmorzar amb les famílies i entrega dinar pícnic. Trasllat a Dublín centre a càrrec del grup.

Avui anirem a visitar la part nova de la ciutat, anirem cap a Grand Canal Dock, zona d’oficines noves en el gran Canal.  Tornant creuarem el riu Liffey i passarem per davant del monument aferrador de Famine Memorial, seguirem passant per The Custom House.

Dinar pícnic.

Tarda podem tenir temps per anar de compres per O’Connell Street, zona comercial, o be opcionalment també podem anar a visitar la mundialment coneguda Guinness Storehouse.

Trasllat amb les famílies per compte del grup.

Sopar amb les famílies i allotjament.

Esmorzar amb les famílies. Trasllat al punt de trobada on un autocar ens estarà esperant per portar-nos cap a l’aeroport però abans passarem el dia a Dublín.

Podem aprofitar que tenim l’autocar per anar a visitar Phoenix, el parc urbà més gran d’Europa, amb més e 700 hectàrees d’extensió, creat en un principi com a reserva de cérvols. Dinarem el pícnic,  en aquest immillorable  paratge natural.

Trasllat a l’aeroport.

Presentació a l’aeroport 2 hores abans de la sortida del vol. Sortida del  vol en direcció Barcelona. Arribada a l’aeroport, recollida de l’equipatge i final del viatge.

· Visites guiades

· Entrades a: Trinity College, Dublinia, Christchurch Cathedral, Saint Patrick Cathedral, National Gallery

Vols fer quelcom diferent:

· Spin RollerDisco – RollerSkating

· Gaelic’sGames

· Guinness Storehouse

· Bowling

· Irish Music Dance

· Greyhound Racing

· VikingSplash

· Excursions a Glendalough, Kilkenny City i Castell, Belfast, Galway, Cliffs of Moher