logotop

Florència

DIA 1. APT PRAT – APT PISA/APT FLORÈNCIA

Presentació a l’ aeroport dues hores abans de la sortida del vol cap a Pisa o Florència. Una persona de Viajes CumLaude estarà a l’aeroport per ajudar-vos  amb la facturació de l’equipatge. Arribada a l’ aeroport i trasllat  a l’ hotel en el centre de la ciutat. Distribució de les habitacions.

Començarem  amb la visita de la ciutat: Església de Sta Mª Novella (una de les esglésies més famoses de la ciutat, la façana de marbre es troba entre les obres més importants del Renaixement).

Dinar lliure.

A la tarda anirem cap a la zona del Mercat de San Lorenzo. Possibilitat de visitar la Galleria dell’ Accademia, on veurem el David de Miquel Angelesglésia de San Lorenzo, on s’hi troben  les Capelles Medici i el  Palau Medici per fora.

Sopar a restaurant centre ciutat. Allotjament.

Esmorzar a l’ hotel. Al matí, visita de la Piazza del Duomo amb la Catedral de Sta. Mª di Fiore amb la Cúpula de Brunellesqui (possibilitat de pujar-hi) i el Baptisteri de Giotto, amb les portes del Paradís.  Dinar lliure.

A la tarda, visitarem la  Piazza della Signoria, on hi trobem la Galleria dels Uffizzi, on hi ha una de les més antigues i importants col·leccions del món, possibilitat de fer la visita i de veure el Palazzo Vecchio per fora.

Sopar a restaurant centre ciutat. Allotjament.

Esmorzar a l’hotel.

Al matí anirem cap al Ponte Vecchio, creuarem aquest bonic i popular pont, després anirem cap a la Gallería Pitti, possibilitat d’entrar a veure el Palau i els seus conegut i enormes  Jardins Boboli.

Tornarem a creuar el Ponte Vecchio i tornarem cap al centre.

Dinar lliure.

Tarda lliure per fer les darreres compres o acabar de visitar la ciutat.

Sopar a restaurant centre ciutat. Allotjament.

Esmorzar a l’hotel i recollida de l’ equipatge. Trasllat  cap a Pisa. Visita lliures dels llocs més emblemàtics:  Piazza dei MiracoliCatedralTorre Inclinada.

Dinar lliure.

Temps lliure fins l’ hora de marxar.

Trasllat a l’ aeroport. Presentació dues hores abans de la sortida del vol cap a l’ aeroport del Prat. Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

· Taller de pizzes o Taller de pasta.
· Visita guiada per les ciutats de Pisa i Florència.
· Trenet per Pisa i creuer pel riu Arno.
· Visita Museu Piaggio (Vespa)

Entrades a Accademia, Uffizzi, Palazzo Pitti, Jardins de Bóboli (entrades gratuïtes per estudiants s’ha de fer la reserva)