logotop

Futuroscope – Paris

DIA 1. CENTRE EDUCATIU – FUTUROSCOPE

Sortida del centre educatiu en direcció cap a Futuroscope (Poitiers) fent la nit en ruta.

Arribada al parc. Dia sencer a Futuroscope, visita amb hostessa de les principals atraccions i espectacles del parc. Visita de les principals sales i atraccions com:  Caçador de tornats, el viatge extraordinari, Objectiu Marte,  Sebastien Loeb Racing Experience, Arthur, l’Aventura en 4D, la màquina del temps, Col·lisions còsmiques, , Balla amb els robots,  la Vienne dinàmica, la Gyrotour, i espectacles i il·lusions màgiques,….

Dinar lliure. Seguim gaudint de les atraccions del parc. Sopar i anirem a veure l’espectacle nocturn.

Tornada cap a l’hotel i allotjament.

Esmorzar i sortida cap a París (hi ha unes 4 hores i mitja aprox). Cap al migdia arribada a París. Dinar lliure.

A la tarda  visita de la Plaça de la Madeleine, amb l’església del mateix nom, una de les més grans de París, l’Òpera Garnier,  l’Òpera Nacional de París i passejada per aquest famós barri ple de les botigues més cares, les marques més cares de la moda parisenca, joieries, etc.

Seguidament continuarem  passejant pels Camps Elisis, l’avinguda més famosa de París d’una mica més de 2kms. de llargada fins arribar a l’Arc del Triomf, homenatge de Napoleó al seu exèrcit invencible. Sopar a restaurant.

Trasllat a l’hotel. Arribada a l’hotel, distribució de les habitacions. Allotjament.

Esmorzar. Podem anar a visitar el Museu Orsay, un dels museus més nous però dels més visitats de París, seguirem cap als Invàlids. Aquí trobem el museu militar i la Tomba de Napoleó, creuarem pels bonics jardins del Camps de Mars, per arribar  fins a la famosa Torre Eiffel, símbol de la ciutat, aquestes 18.000 peces de ferro van ser construïdes per l’Exposició Universal del 1889, podrem pujar i gaudir d’una fantàstica vista de París des dels diferents pisos, no podem oblidar veure l’estàtua de la Llibertat a l’Illa dels cignes, que la tenim molt propera.

Dinar lliure. A la tarda anirem al bohemi Barri de Montmatre, pujarem cap a la Basílica del Sacré Coeur, per les escales o pel funicular però quan arribem a dalt podrem gaudir des del mirador d’una magnífica vista de la ciutat.  En aquest barri també hi trobem el famós Moulin Rouge, barri bohemi ple de pintors. Sopar a restaurant.

Abans d’anar a dormir possibilitat de fer una passejada nocturna en Bateaux, per veure tota la ciutat il·luminada des del Sena, és impressionant.

Trasllat a l’hotel i allotjament.

Esmorzar a l’hotel.

Començarem a  la Pl. De la Concòrdia, i passejarem pels Jardins de les Tulleries, que va ser el primer jardí públic de París, per anar a visitar el Museu del Louvre,  un dels més importants del món, aquí podem veure la famosa Gioconda. És bonica la Gran piràmide de vidre exterior, que dóna accés al vestíbul d’entrada.

Seguirem pel Barri Llatí. Anirem cap a l’Ille de la Cité i aquí visitarem La Catedral de Notrê Dame, símbol de la ciutat i una obra de l’art gòtic. En sortir podem veure la Sainte Chapelle. Dinar lliure.

Veurem els  Jardins del Palau de Luxemburg, un palau fet “a la italiana” per Maria de Medicci, avui dia seu del Senat, el Pantheó,  seguirem fins creuar el Pont Neuf  pel Boulevard St. Michel passant per davant de la Universitat de la Sorbonne. I arribarem  fins el Centre Pompidou, un museu d’art Modern, molt avantguardista, havent passat abans pel Hotel du Ville.

Sopar lliure. Allotjament a l’hotel.

Esmorzar i recollida de l’equipatge.

Possibilitat de gaudir d’un dia fantàstic a Disneyland París. On podrem gaudir de les 5 zones diferenciades: Main Street USA, Frontierland, Adventureland, Fantasyland i Discoveryland, amb totes les atraccions com els Pirates del Caribe, Orbitron, Star Tours, Big Thunder Mountain, Space Mountain, i moltes altres més…Cap a l’hora de tancament del parc, sortida i tornarem cap a casa. Sopar lliure pel camí. Nit en ruta.

A mig matí arribada al centre educatiu i final del viatge.

· Passeig en Bateaux pel Sena.
· Visites guiades pel centre de la ciutat.
· Entrada al Museu Grevin.
· Entrada al Museu del perfum.
· Entrada al Museu de la xocolata.
· Entrada al Centre Pompidou.
· Visita  a la Villette.
· Pujada a les Torres de Notre Dame o a la Torre de Montparnasse.
· Cementiri de Père Lachaise.
· Visita a les Catacumbes de Paris.
· Visita al Museu del Roland-Garros.
· Dia sencer al Parc Asterix.
· Visita a Disneyland París i/o Walt Disney Studios.
· Visita al Palau de Versalles.
· Bus turístic.