DIA 1. CENTRE EDUCATIU – JACA

Sortida a primera hora del matí direcció Jaca fent les parades pertinents. De pujada, ens podem desviar una mica de la ruta i fer una visita a Saragossa o a Alquézar. Dinar lliure. Arribada a Jaca. Check-in i distribució d’habitacions. Temps lliure fins l’hora de sopar a Jaca. Podeu visitar el seu centre històric on es troba la Catedral i punt de pas del Camí de Sant Jaume, o apropar-vos a la Ciutadella. Sopar i allotjament.

Esmorzar a l’hotel. Avui ens quedarem a la ciutat de Jaca per fer diferents activitats: “Humor amarillo”, paintball o làser combat (escollir una de les dues opcions) i un joc d’escape a l’aire lliure. Aquestes 3 activitats es repartiran durant el dia i, en funció de la mida del grup, es podran anar fent una darrere de l’altra o en subgrups rotant-los al llarg de la jornada. Dinar pícnic. Per la tarda seguirem amb les activitats proposades. Temps lliure fins l’hora de sopar. Sopar i allotjament.

Esmorzar a l’hotel.

Sortida en autocar cap a Murillo de Gállego. Arribada a les instal·lacions per fer les dues activitats proposades: senderisme interpretatiu de mig dia i rafting o descens amb canoa (escollir una de les dues). Dinar pícnic. Acabades les activitats, tornada a Jaca. Possibilitat de visitar el Castell de Loarre.

Sopar i allotjament.

Esmorzar a l’hotel.

Sortida en autocar cap a Murillo de Gállego. Avui farem l’activitat de multiaventura als arbres: canopy, ponts tibetans i altres jocs d’alçada i destresa. Dinar pícnic. Sortida en autocar cap a Villanúa de Gállego, on es troba la Cova de les Güixes (Cova de les Bruixes). Aquesta cova es troba junt al Camí de Sant Jaume i antic Summo Porto (Somport) romà. Des de fa milers d’anys ha sigut ocupada per diferents finalitats tal i com demostren els vestigis trobats, que daten des del Neolític fins, al menys, el 300 d.C. Anys més tard, segons les llegendes, va ser ocupada per bruixes i va arribar a ser, fins i tot, presó i refugi de soldats de diferents guerres. Tornada a Jaca. Anirem a la pista de gel a patinar.

Sopar i allotjament.

Esmorzar i recollida de l’equipatge. Sortida en autocar cap a Port Aventura. Arribarem cap al migdia. Dinar inclòs al parc. Sortida cap al centre educatiu. Arribada i fi dels nostres serveis.

· Altres activitats esportives
· Castell de Loarre
· Reial Monestir de Sant Joan de la Penya
· Visita a l’estació de Canfranc

· Bitlles a Jaca
· Passarel·les d’Alquézar · Saragossa