logotop

Jerez de la Frontera

DIA 1     CENTRE EDUCATIU – NIT EN RUTA

Sortida al vespre cap a Andalusia fent les parades pertinents. Nit en ruta.

Arribada a l’ alberg de Jerez de la Frontera. Trobada amb el monitor a partir de les 12.00hrs. Distribució de les habitacions i temps lliure. Presentació del programa. Dinar lliure. Primer contacte amb la ciutat per conèixer el seu centre històric, visita a la Catedral i passeig per la zona entre les esglésies de San Dionisio i San Marcos per acabar el recorregut en la placa del Mamelón amb els Palaus de Domeq i Garbell.

Sopar, vetllada nocturna i allotjament.

Esmorzar i recollida del dinar pícnic. Sortida cap al Puerto de Sta Maria. Entrada a la Casa de Los Leones i visita guiada a la Fundació Rafael Alberti, passejant mentrestant per la Placa de Toros, la església Mayor Prioral i el Castell de San Marcos. Trasllat des de el Port cap a Cadis en catamarà. Accés a les muralles de les Puertas de Tierra i al Torreó, passeig fins a la platja de la Caleta i visita al Castell de Santa Catalina acabant el recorregut en l’ Alameda Apodaca després de passar per el Gran Teatre Falla. Tornada cap a Jerez.

Sopar, vetllada nocturna i allotjament.

Esmorzar i sortida per anar a visitar amb profunditat Jerez. Visitarem l’ Alcàsser i els seus claustres de Sto Domingo després d’ haver passejat per la placa del Arenal i caminar per el carrer Larga. Per la tarda visitarem una famosa bodega per conèixer la centenària cultura de l’ elaboració del vi. Sopar, vetllada nocturna i allotjament.

Esmorzar, recollida de l’equipatge I del dinar pícnic. Aquest dia no tindrem monitor. El matí el

dedicarem a visitar el Zoobotánico que alberga la col·lecció zoològica i botànica més important d’Andalusia amb més de 180 espècies diferents d’animals i una arbreda de prop de 1.000 exemplars i 400 espècies de plantes.

A l’ hora convinguda ens posarem en marxa  i nit en ruta.

Arribada al centre educatiu i final del viatge.

· Contacteu-nos per a més informació a info@viajescumlaude.es