logotop

Lisboa – Oporto

DIA 1. APT. PRAT – APT. LISBOA – LISBOA

Presentació a l’aeroport 2 hores abans de la sortida del vol cap a Lisboa. Una persona de Viajes CumLaude estarà a l’aeroport per ajudar-vos en la facturació de l’equipatge. Arribada i trasllat a l’hotel.

Deixareu les maletes a l’allotjament, i podeu agafar el metro per anar cap a la zona de Belém.

Podeu veure el Monestir dels Jerònims, que va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 1983. Podem visitar l’església i el seu impressionant claustre.

Dinar lliure.

Seguidament anirem a la Torre de Belém. Podeu pujar si voleu, son 5 plantes i l’entrada es fa per la zona del Baluarte on hi ha una pasarel.la.

Seguidament passejada per aquest barri de Betlem, Monuments als descobriments, Jardins de Vasco de Gama,…

Sopar lliure i allotjament a l’hotel.

Esmorzar a l’hotel.

Pel matí podeu visitar el Castell de San Jorge, o veure’l per fora. També podeu anar a  veure la Catedral, passareu per  la Casa dos Bicos, la Pl. del Comercio (Barrio Baixo) i  Barrio Alto creuant pel Rossio i la Pl. Figueira. Dinar lliure.

A la tarda podeu pujar amb l’Elevador de Santa Justa fins al Barrio Alto, des d’on gaudireu d’una bona vista de la ciutat. Al Barrio Alto també hi trobeu les ruïnes de l’església Do Carmo i la rua Garret o Chiado.  Des del mirador de Sao Pedro de Alcantara podeu gaudir d’una increïble vista de la ciutat. Baixareu per l’Elevador da Gloria.

Sopar lliure i allotjament a l’hotel.

smorzar a l’hotel.

Avui fareu una excursió de 8 hores a Cascais i Sintra.

Un autocar ens recollirà per portar-nos a Cascais. (excursió de 8h de 09.00h a 17.00h)

A poc més de uns 40 minuts hi trobem la ciutat costanera de Cascais, coneguda per ser un lloc turístic important de la Costa de Portugal , podem visitar el casc antic, veure la seva Ciutadella i passejar pel seu passeig marítim.

Dinar lliure per la zona

Després de dinar anireu cap a Sintra. Aquesta villa portuguesa, va ser declarada Patrimoni de la Humanitat al 1995. Necessitaríeu un dia sencer per gaudir de tots els palaus que aquí hi trobem, però val la pena ressaltar  el Palacio de Pena. Aquí també hi trobem Convento de los Capuchinos, el Castillo de Moros,…

A l’hora assenyalada, tornareu cap al nostre autocar per tornar cap a Lisboa.

Sopar lliure i allotjament.

Esmorzar a l’hotel.

Recollida de l’autocar per anar fins a Oporto, fent les dues parades pel camí.

Arribada a  Coimbra, L’autocar ens deixarà lo més proper que pugui del centre,  temps lliure per visitar la ciutat. Podeu anar a veure la seva Universitat, la Plaza de la Porta Férrea, si la voleu visitar, es pot entrar al Palau i a la Capella,  les Catedrals: la nova i la vella.

Dinar lliure per la zona i seguim cap a Aveiro.

Arribada a Aveiro, aquí podeu veure la Catedral i el Barri de Beira Mar. Aquest barri de passat mariner i dividit per canals, enamora pels vells magatzems de sal, típiques cases amb les façanes de colors i edificis senyorials.

Sortida cap a Oporto, hi ha una hora de camí.

Arribada a l’hotel i distribució d’habitacions.

Sopar lliure i allotjament a l’hotel.

Esmorzar a l’hotel.

Comencem  pel Mercat de Bolhao, després de recórrer els seus llocs de menjar pots passejar entre grans edificis modernistes per l’Avinguda dos Aliados i la Praça da Liberdade, considerat el cor de la ciutat. Estació de San Bento per delectar-te amb els seus excel·lents murals de més de 20.000 rajoles.

Podem entrar a la llibreria Lello i Irmão, una de les més boniques del món, en què es van inspirar algunes escenes dels llibres de “Harry Potter”, Torre dels Clergues (si voleu pujar podeu gaudir d’unes magnífiques vistes del centre de la ciutat. Dinar lliure.

A la tarda,  un petit passeig, arribaràs a La Sé, on val la pena visitar el seu claustre.

Barri de Do Barredo, un dels llocs que visitar a Porto més imprescindibles, on a més dels seus antics edificis amb els balcons plens de roba estesa, no pots perdre’t el Convent dos Grillos, la Torre do Barredo i les Escades do Barredo.

Sopar i allotjament.

Esmorzar ben aviat i recollida de l’equipatge.

Podeu visitar el barri de la Ribeira, amb la  petita plaça  Llarg do Terreiro,  la Capella de La nostra Senyora d’O i la Font Taurina.

Abans d’arribar als peus del Pont Don Lluís I, veuràs una placa de metall on els portuenses deixen veles.

Al costat del riu i els edificis acolorits conformen un dels paisatges més bonics de Oporto. En el moll de la Ribeira de Porto, es prenen els vaixells per a fer una passejada pel riu Douro.

Possibilitat  d’agafar (no inclòs) un vaixell per fer una ruta pel riu.

Dinar lliure.

A la tarda, després de dinar i un petit passeig, arribaràs al parc amb el curiós nom: Palau de Cristall.

Trasllat per compte del grup a l’aeroport. Presentació 2 hores abans de la sortida del vol. Vol cap a Barcelona. Arribada a l’aeroport del Prat i final del viatge.

· Passejada en vaixell pel riu Tajo.
· Visita de la ciutat en vehicle amfibi.
· Visita al Castell de San Jorge.
· Visita a la Torre de Belém.
· Visita al Monestir dels Jerònims.
· Visita al Museu dels Carruatges.
· Excursió a Sintra.
· Excursió a Cascais i Estoril.
· Excursió a Cabo da Roca.
· Excursió a  Ebora.