DIA 1. APT. PRAT – APT. LISBOA – LISBOA

Presentació a l’aeroport 2 hores abans de la sortida del vol cap a Lisboa. Una persona de Viajes CumLaude estarà a l’aeroport per ajudar-vos en la facturació de l’equipatge. Arribada i trasllat a l’hotel.

Començarem la nostra visita a la ciutat fent una volta pels carrers i places més emblemàtics de la ciutat, com la Plaça del Marqués de Pombal o l’avinguda Liberdade, entre d’altres.

Dinar lliure. A la tarda visitarem el Barri de Graça, on trobem l’Església i Monestir de San Vicente de Fora, un dels monuments religiosos més imponents i notables de la ciutat.

Sopar lliure i allotjament a l’hotel.

Esmorzar a l’hotel.

Avui visitarem el “Parque de las Naçoes”, gran obra d’urbanisme de finals del S. XX on es va celebrar l’Expo 98. També podrem veure el colossal i modern pont de Vasco de Gama i un important Oceanari.

Podem anar al Centre Comercial Vasco de Gama i aprofitar la darrera planta que és plena de llocs on menjar.

Dinar lliure. Tarda per continuar visitant la ciutat i anar de compres.

Sopar lliure i allotjament a l’hotel.

Esmorzar a l’hotel.

Pel matí podem visitar el Castell de San Jorge. En sortir podem veure la Catedral, la Casa dos Bicos, la Pl. del Comercio (Barrio Baixo) i també anar cap al Barrio Alto creuant pel Rossio i la Pl. Figueira. Aquí trobarem molts llocs on menjar. Dinar lliure.

A la tarda pujarem amb l’Elevador de Santa Justa fins al Barrio Alto, des d’on gaudirem d’una bona vista de la ciutat. Al Barrio Alto també hi trobem les ruïnes de l’església Do Carmo i la rua Garret o Chiado, que ens porta al conegut Café A Brasileira. Aquesta potser és la zona més pintoresca de la ciutat. Des del mirador de Sao Pedro de Alcantara podem gaudir d’una increïble vista de la ciutat. Baixarem per l’Elevador da Gloria.

Sopar lliure i allotjament.

Esmorzar a l’hotel.

Pel matí podem visitar el Monestir dels Jerònims. A continuació anirem cap a la Torre de Betlem. Després, possibilitat de visitar el monument del Descobriment, l’impressionant Pont del 25 d’Abril i el Palau Rosa. Dinar lliure.

A la tarda possibilitat de fer una passejada pel Tajo en vaixell.

Sopar lliure i allotjament a l’hotel.

Esmorzar ben aviat i recollida de l’equipatge.

Pel matí podrem fer les darreres compres i acabar de veure la ciutat o, s’hi ho preferim, anar a visitar la preciosa ciutat de Sintra on per un preu molt econòmic podrem visitar espectaculars castells com el de Pena o Monserrate. Si volem fer l’excursió, la podem fer en transport públic.

Trasllat per compte del grup a l’aeroport. Presentació 2 hores abans de la sortida del vol. Vol cap a Barcelona. Arribada a l’aeroport del Prat i final del viatge.

· Passejada en vaixell pel riu Tajo.
· Visita de la ciutat en vehicle amfibi.
· Visita al Castell de San Jorge.
· Visita a la Torre de Belém.
· Visita al Monestir dels Jerònims.
· Visita al Museu dels Carruatges.
· Excursió a Sintra.
· Excursió a Cascais i Estoril.
· Excursió a Cabo da Roca.
· Excursió a  Ebora.