DIA 1. APT PRAT – APT LONDRES – LONDRES

Presentació a l’aeroport 2 hores abans de la sortida del vol. Una persona de Viajes CumLaude, estarà a l’aeroport per ajudar-vos en la facturació de l’equipatge. Sortida  cap a Londres. Arribada i trasllat a l’alberg en autocar.

Arribada a l’alberg. Distribució d’habitacions. Dinar lliure.

Ens traslladarem a la part més Est de la ciutat, on veurem el famós Tower Bridge i al costat la Tower of London per fora.  Després, veurem el London Bridge i ens podrem apropar a la St Paul’s Cathedral, la més popular de Londres,  construïda al segle XVII, pel pont del Mil·lenni. Tornarem a creuar el riu on trobarem la Tate Modern i Shakespeare Globe Theatre.

Sopar  i allotjament.

Esmorzar a l’alberg. Començarem la visita anant cap a  Westminster Abbey, després veurem les Houses of Parliament i el Big Ben. Possibilitat de pujar al London Eye.

A les 11h anirem cap a Buckingham Palace, on a les 11:30h fan el canvi de Guàrdia. Temps lliure a Sant James Park, que podem aprofitar per dinar un entrepà.

A la tarda pujarem per Whitehall fins a Trafalgar Square i visitarem la National Gallery, on podem veure els Girasols de Van Gogh. Acabada la visita passejarem per Leicester Square, fins arribar al Covent Garden, antic mercat de flors i verdures reconvertit en animat centre de cafeteries, terrasses i animades representacions dels “buskers”. Sopar  i allotjament.

Esmorzar. Aquest matí visitarem el  British Museum. Acabada la visita ens dirigirem cap a Regent’s Park on podrem dinar un entrepà.  Tarda passejant per Camden Town, mercat mundialment conegut, on es pot trobar tot tipus d’objectes extravagants i de personatges al carrer. Passejada per Oxford Street,  Picaddilly Circus i Leicester Square.

Sopar  i allotjament.

Esmorzar. Avui visitarem Hyde Park, un dels parcs més grans d’Anglaterra.

Veurem Kensington Gardens, zona on viu gran part de la classe alta de la societat londinenca, Kensington Palace, passejar a la vora del riu Serpentine, Speakers’ Corner, i Marble Arch, entre d’altres racons de gran atractiu paisatgístic.

Podem dinar un entrepà en el parc.

Tarda aprofitarem per visitar el Natural History Museum amb la seva fascinant col·lecció d’esquelets de balena o meteorits, el V&A de disseny o el Museu de la Ciència amb el cinema IMAX. Podem entrar als famosos magatzems Harrod’s.

Sopar i allotjament.

Esmorzar i recollida de l’equipatge, el deixarem a consigna.

Començarem el dia per un dels barris més curiosos de Londres: Little Venice, la concentració de cases vaixell més gran de la ciutat al costat del Union Canal.

Podem caminar pel canal fins a Notting Hill, al voltant de Portobello i el seu mercat de queviures i antiguitats.

Dinar lliure.

Tarda lliure per fer les darreres compres abans de marxar.

Trasllat a l’aeroport en autocar. Presentació a l’aeroport 2 hores abans de la sortida del vol. Sortida del vol cap a Barcelona i arribada a l’aeroport del Prat.

· Travessia pel Tàmesi. Un passeig en barca pel Tàmesi.

· Greenwich: Clipper Cutty Sark, Museu Marítim, Royal Naval College, Observatori Astronòmic.

· London Eye

· Madame Tussauds (Museu de Cera)

· Musicals.

· Tiquets de transport.

· Ruta de Jack l’esbudellador en anglès o català. Una forma diferent de conèixer la ciutat.

· Escenaris Harry Potter a la Warner Bros. Studios Leavesden.

· Tiquets de transport.

· Visita el camp de futbol de l’Arsenal, del Chelsea o Wembley.

· Visita al Shakespeare’s Globe Theatre.

· Excursió a Windsor , Cambridge, Oxford, etc…

· Sopars a diferents restaurants i pubs del centre de la ciutat.

· Demaneu informació d’ altres museus i visites.