DIA 1. APT. PRAT – APT. PALMA – MALLORCA

Presentació a l’aeroport 2 hores abans de la sortida del vol. Una persona de Viajes CumLaude estarà a l’aeroport per ajudar-vos amb la facturació. Sortida del vol cap a Palma. Trasllat a l’hotel. Dia lliure per gaudir de les instal•lacions de l’hotel. Dinar a l’hotel.

Tarda lliure per gaudir de les instal·lacions de l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

Esmorzar.

(OPCIONAL) Avui tindrem l’excursió de dia sencer cap a la Serra de Tramuntana al Nord de l’illa per anar a visitar el poblet de Sóller on trobarem uns paisatges espectaculars i la platja de Sa Calobra d’aigües cristallines, on accedirem en vaixell des de Sóller. Dinar pícnic. Recollida de l’autocar i tornada cap a l’allotjament.

Sopar i allotjament.

Esmorzar. (OPCIONAL) Trasllat a la Victoria, on estarem tot el dia fent esports nàutics en grupets PADDLE SURF, CAIAC, SNORKEL amb monitors.

Dinar pícnic.

Tarda seguirem amb les activitats nàutiques

Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

Esmorzar i matí lliure gaudint de les instal·lacions de l’hotel. Dinar a l’hotel.. Dinar pícnic.

A la tarda anirem fent senderisme fins el bonic poble d’Alcúdia: passejarem pel port i en recorrerem les muralles, tot passejant pels seus bonics carrerons empedrats. Tornem cap a l’hotel. Si estem cansats podem agafar el bus públic. Sopar i allotjament.

Esmorzar a l’hotel. Recollida de l’equipatge. Recollida de l’autocar que ens portarà a Palma de Mallorca.

Passarem el dia a Palma. On podem visitar  els llocs més emblemàtics: La CatedralL’Almudaina, la Llotja que avui alberga el Museu de Belles Arts, el Consolat del Mar seu del Govern Autònom Balear, Passeig del BornAjuntamentEls Banys Àrabs, el Castell de Bellver, etc.

Temps lliure per fer les últimes compres. Dinar pícnic. A l’hora assenyalada, trasllat a l’aeroport de Palma. Agafarem el vol cap a Barcelona. Arribada i final del viatge.

· Pàdel surf.
· Senderisme.
· Possibilitat de servei de monitoratge 24h.
· Coves del Drach.
· Coves d’Artà.
· Coves d’Hams.
· Excursió a Valldemossa i Pollença.
· Excursió a Inca.
· Vaixell des de Pollença a Formentor.
· Visita fàbrica de perles.
· Visita fàbrica de vidre.
· Parc d’Atraccions Katmandu.

· Hidropark