DIA 1. APT. PRAT – APT. MALTA – SLIEMA

Arribarem a l’aeroport dues hores abans de la sortida del vol. Sortida cap a Malta . Un cop a Malta, agafarem l’autocar per anar cap a Sliema . Arribada a Sliema i trobada amb les famílies. Sopar i allotjament en famílies.

Esmorzar amb les famílies. Pel matí farem classes d’Anglès a l’escola. Dinar pícnic. Per la tarda podem anar a fer una visita de la Valletta (opcional), la capital de Malta. Podem començar la visita per Republic Street, el carrer principal de la capital on trobarem botigues, restaurants, souvenirs… Arribarem fins el Fort St Elmo, on podrem visitar el National War Museum (es cobra entrada). Continuarem la visita amb els Jardins Barraka (Lower i Upper) fins arribar a la catedral de St John’s Cathedral (es cobra entrada). En acabar la visita tornarem a Sliema. Sopar i allotjament en famílies.

Esmorzar amb les famílies. Pel matí farem classes d’Anglès a l’escola. Dinar pícnic. Per la tarda podem visitar la part més interior de la illa (opcional), començant per la zona de Mosta , on podrem trobar la Rotunda of Mosta (entrada gratuïta) una església que té la 3º cúpula més gran d’Europa. A més a dins trobarem una rèplica d’una bomba de la 2º Guerra Mundial. Després podem anar a Mdina , un petit poble medieval on ens podrem “perdre” pels seus carrers i veure els edificis més simbòlics de Malta: La Catedral de Mdina (entrada no inclosa), l’església Carmelite Priory i el Museu Palazzo Falson (es cobra entrada). Continuarem la nostra visita al barri de Rabat , on podrem visitar les famoses Catacumbes de St. Paul (entrada no inclosa). Sopar i allotjament en famílies.

Esmorzar amb les famílies. Pel matí farem classes d’Anglès a l’escola. Dinar pícnic. Per la última tarda (opcional) a Malta podem aprofitar per visitar les 3 ciutats prop de la capital: – Birgu (també coneguda com Vittoriosa) – Senglea (també coneguda com Invicta) – Cospicua (també coneguda com Cottonera) Podrem veure la famosa església de St Lawrence, o el museu més gran de Malta, el Malta Maritime Museum (es cobra entrada), on podrem veure entre altres coses. Sopar i allotjament en famílies.

Esmorzar amb les famílies. Pel matí farem classes d’Anglès a l’escola (segons l’horari del vol de tornada). Dinar pícnic. Temps lliure per Sliema. A l’hora convinguda trasllat cap a l’aeroport per agafar el vol de tornada. Arribada a l’aeroport del Prat i final del viatge.

· Visita a Mdina, Rabat i Ta Qali
· Visita Sud de l’Illa (3 ciutats) + vaixell Blue Grotto
· Visita a la Valletta
· Excursió Gozo
· Creuer Comino