DIA 1. APT. PRAT – APT. MALTA – SLIEMA

Arribarem a l’aeroport dues hores abans de la sortida del vol. Sortida cap a Malta. Arribada i trasllat cap a Sliema, Arribada a l’hotel i distribució d’habitacions. Començarem a visitar Sliema. Passejant  fins la part del port, on gaudirem de les vistes del passeig marítim Tigné Seafront, que connecta la zona de Saint Julian’s fins arribar al Fort Tigné. De tornada, podem passar pel The Point Shopping Mall, el centre comercial més gran de Malta. Sopar i allotjament a l’hotel.

Esmorzar a l’hotel. Avui podem anar a fer una visita de la Valletta (opcional), la capital de Malta. Podem començar la visita per Republic Street, el carrer principal de la capital on trobarem botigues, restaurants, souvenirs… Arribarem fins el Fort St Elmo, on podrem visitar el National War Museum (es cobra entrada). Dinar lliure. Continuarem la visita amb els Jardins Barraka (Lower i Upper) fins arribar a la catedral de St John’s Cathedral (es cobra entrada). En acabar la visita tornarem a Sliema. Sopar i allotjament a l’hotel.

Esmorzar a l’hotel. Podem visitar la part més interior de la illa (opcional), començant per la zona de Mosta, on podrem trobar la Rotunda of Mosta (entrada gratuïta) una església que té la 3º cúpula més gran d’Europa. A més a dins trobarem una rèplica d’una bomba de la 2º Guerra Mundial. Després anirem a Mdina, un petit poble medieval on ens podrem “perdre” pels seus carrers i veure els edificis més simbòlics de Malta: La Catedral de Mdina (entrada no inclosa), l’església Carmelite Priory i el Museu Palazzo Falson (es cobra entrada). Dinar lliure. Continuarem la nostra visita al barri de Rabat, on podrem visitar les famoses Catacumbes de St. Paul (entrada no inclosa). Sopar i allotjament a l’hotel.

Esmorzar a l’hotel. Matí a l’hotel o platja. (opcional) a Malta podem aprofitar per visitar les 3 ciutats prop de la capital: – Birgu (també coneguda com Vittoriosa) – Senglea (també coneguda com Invicta) – Cospicua (també coneguda com Cottonera) Podrem veure la famosa església de St Lawrence, o el museu més gran de Malta, el Malta Maritime Museum (es cobra entrada), entre altres coses. Sopar i allotjament a l’hotel.

Esmorzar a l’hotel. Matí lliure per Sliema. A l’hora convinguda trasllat cap a l’aeroport per agafar el vol de tornada. Arribada a l’aeroport del Prat i final del viatge. Arribada a l’aeroport, recollida de l’equipatge i final del viatge.

· Visita a Mdina, Rabat i Ta Qali
· Visita Sud de l’Illa (3 ciutats) + vaixell Blue Grotto

· Visita a la Valletta
· Excursió Gozo

· Creuer Comino