DIA 1     CENTRE EDUCATIU – NIT EN RUTA

Sortida al vespre cap a Andalusia fent les parades pertinents. Nit en ruta.

DIA 2     MARBELLA

Arribada a l’ alberg de Màlaga. Trobada amb el monitor a partir de les 12.00hrs. Distribució de les habitacions i temps lliure. Presentació del programa. Dinar lliure. Primer contacte amb la ciutat per conèixer el seu centre històric, passejarem per el carrer Larios, Pasajes Chinitas incloent l´entrada a la Catedral. Farem una visita didàctica al museu interactiu de la Musica amb un taller. Sopar, vetllada nocturna i allotjament.

Esmorzar. Passeig per el Port de Màlaga i entrada amb visita al centre Pompidou i a la casa natal de Picasso. Dinar. Per la tarda platja amb jocs i gimcana organitzada per equips amb proves tant a la sorra com a l’ aigua. Sopar, vetllada nocturna i allotjament.

Esmorzar i sortida per anar a visitar els dos monuments més representatius de la ciutat: el Castell de Gibralfaro i l’ Alcassaba amb parada en el seu mirador. Dinar. Tarda per gaudir de les piragües i pàdel surf combinat amb esports de platja. Sopar, vetllada nocturna i allotjament.

Esmorzar, recollida de l’equipatge I del dinar pícnic. Aquest dia no tindrem monitor. Albirament de dofins en catamarà.  A l’ hora convinguda ens posarem en marxa  i nit en ruta.   

Sortida cap a casa i nit en ruta.

Arribada al centre educatiu i final del viatge.

Demaneu-nos més informació a info@viajescumlaude.es