DIA 1. APT. PRAT – APT MUNIC – MUNIC

Presentació a l’aeroport 2 hores abans de la sortida del vol. Personal de Viatges Cumlaude, us ajudarà en la facturació. Trasllat en autocar a l’alberg. Dinar lliure. Tarda (opcional) visita de la BMW Plant. Es tracta d’un edifici d’exposicions del grup BMW, on es presenten els nous models i s’hi realitzen esdeveniments i exposicions contínuament. Tornem cap a l’alberg. Sopar i allotjament.

Esmorzar a l’alberg. Al matí visitarem (opcional)el Munich Olympic Park, farem la visita guiada de les instal·lacions. Va ser construït al 1972 amb motiu dels jocs olímpics i és un altre dels pulmons verds de la ciutat (més de 300 hectàrees). Anem cap el centre, on vsitarem les 3 famoses portes d’entrada a la ciutat: les portes de Kalstor situada a la Karlsplatz, una de les places més importants i concorregudes de la ciutat. Aquí també hi trobarem l’elegant palau de Justícia situat en un edifici neobarroc amb la cúpula d’acer i vidre. Molt a prop i trobem el carrer comercial de la Neuhauser strasse. Una altra porta és la de Sendlinger en el casc històric i la de Isator a la part oriental de la ciutat. Dinar lliure. Tarda Marienplatz, un dels centres neuràlgics de la ciutat, i la columna de Maria, però el més destacat és l’Ajuntament Nou, amb una bonica façana neogòtica d’estàtues i gàrgoles, tot i que el més conegut és el carilló o Glockenspiel. L’Ajuntament vell, avui museu de les joguines, la Catedral gòtica de Ntra. Senyora. Tornem cap a l’alberg. Sopar i allotjament.

Esmorzar a l’alberg. Trasllat en autocar cap al Camp de concentració de Dachau . En arribar al camp farem una visita lliure d’aquest, que va ser el primer camp de concentració nazi, en el qual es van posar en pràctica els mètodes de reclusió i d’extermini que després s’estendrien a la resta de camps. Quan acabem la visita tornarem a Munich sobre les 14:00 h. Dinar lliure.
Tarda lliure per passejar i fer les darreres compres.

Tornem cap a l’alberg. Sopar i allotjament.

Esmorzar a l’alberg. Matí visitarem (Opcional) l’Allianz Arena, l’estadi del Bayern de Munich . A més de la visita podreu fer uns xuts al camp! Dinar lliure. Temps lliure per poder passejar. Podem anar al parc de Hofgarten, aquest parc d’estil italià està cuidat de forma minuciosa per això és un plaer passejar-hi i a l’hora poder escoltar música de carrer en el temple de Diana. Tornarem cap a l’alberg. Recollida de l’equipatge i anem cap a l’aeroport. Presentació a l’aeroport dues hores abans de la sortida del vol cap a Barcelona. Arribada a Barcelona i final del viatge.

· Visita al Castell de Neuschwanstein

. Allianz Arena

. Camp de Concentració de Dachau

. Munich Olympic park

. BMW plant