logotop

Munic – Selva Negra

DIA 1. APT PRAT – APT MUNIC – MUNIC

Presentació a l’aeroport dues hores abans de la sortida del vol. Una persona de Viajes CumLaude, estarà a l’aeroport per ajudar-vos en la facturació de l’equipatge.

Sortida cap a Munic. Arribada a l’aeroport i trasllat a l’alberg. Distribució de les habitacions.

Dinar lliure.

Visita lliure pel centre de la ciutat, que es pot veure fàcilment a peu, ja que tot el centre és per vianants. Podem veure, la Marienplatz, un dels centres neuràlgics de la ciutat, al ben mig de la plaça hi trobem la columna de Maria, però el més destacat és l’Ajuntament Nou, amb una bonica façana neogòtica d’estàtues i gàrgoles,  el carilló o Glockenspiel, on cada dia a les 11, 12 y 17 surten les figuretes, l’Ajuntament vell, avui museu de les joguines, la Catedral gòtica de Ntra. Senyora, amb les seves altes torres de cúpules verdes que dominen el cel de la ciutat i son visibles des de molts punts  d’aquesta. Sopar i allotjament.

Esmorzar a l’alberg.

Recollida del autocar que ens portarà al Camp de Concentració de Dachau. Entrada i visita  al Camp de Concentració de Dachau. Està a només 13kms de Munic. Dinar lliure.

Tarda visita guiada en anglès al Munic Olímpic Stadium. Va ser construït al  1972 amb motiu dels jocs olímpics i és un altre dels pulmons  verds de la ciutat (més de 300 hectàrees). Pujarem a la seva famosa torre de 291m d’alçada.

Sopar i allotjament.

Esmorzar a l’alberg.

Avui podem visitar les 3 famoses portes d’entrada a la ciutat:  les portes de Kalstor, a la Karlsplatz, una de les places més importants i concorreguda de la ciutat, aquí també hi trobarem l’elegant palau de Justícia  situat en un edifici neobarroc amb la cúpula d’acer i vidre. Molt a prop i trobem el carrer comercial de la Neuhauser strasse. Una altra porta és la de Sendlinger en el casc històric  i la de Isator a la part oriental de la ciutat. Dinar lliure.

Tarda visitarem el Palau de les Ninfes, aquest majestuós palau barroc és una de les principals atraccions de la ciutat, és fascinant si t’agrada el luxe i el glamur històric. El seu interior és impressionant i el seus jardins d’estil anglès són espectaculars.

Sopar i allotjament.

Esmorzar a l’alberg.

Recollida del autocar que ens portarà al Castell de Neuschwanstein (2 hores de distància). Entrada i visita al Castell de Neuschwanstein amb audioguies en castellà. Aquest fantàstic castell enmig de la Selva Negra, que va servir d’inspiració a Walt Disney,  va ser un somni de Lluís II, anomenat el rei boig.

Dinar lliure. Sortida cap a Munic.

A la tarda visita al Theresienwiese, prat situat a l’oest del centre de Munic. On es fa el Oktoberfest cada any.

Sopar i allotjament.

Esmorzar i  recollida de l’equipatge

Dia lliure per poder passejar i realitzar les últimes compres. O també podem anar a al parc de Hofgarten, aquest parc d’estil italià està cuidat de forma minuciosa  per això és un plaer passejar i a l’hora poder escoltar música d’algun music de carrer en el Temple de Diana.

Dinar lliure.

A l’hora assenyalada, trasllat a l’aeroport. Presentació dues hores abans de la sortida del vol. Sortida cap a l’aeroport del Prat. Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

· Visita guiada al centre Munic
· Olimpic Stadium + pujada a la torre
· Alliance Arena
· BMW welt
· Eisbachwelle
· Feldherrnhalle
· Maximilians fòrum
· Palau de Linderhof
· Abadia de Ettal