logotop

País Basc

DIA 1. CENTRE EDUCATIU – MORGA (PAINT BALL)

A primera hora del matí, l’autocar ens recollirà per anar al País Basc.

Dinar lliure pel camí que haurem portat de casa. Arribada a l’alberg, repartiment d’habitacions i explicació de les normes de l’alberg. A la tarda jugarem a PAINTBALL (activitat dirigida per monitors). Sopar. Vetllada de benvinguda: bingo. Allotjament.

DIA 2. MORGA – SOPELANA (SURF)– BILBAO (GUGGENHEIM)– MORGA

Esmorzar a l’alberg. Matí a la Platja de Larrabasterra a Sopelana on ens iniciarem a l’esport del SURF. Dutxa i dinar pícnic a la platja.

A primer a hora de la tarda sortida cap a Bilbao. Possibilitat de visitar el MUSEU GUGGENHEIM. Si només el veiem per fora també podrem visitar la Plaza Nueva, la Basílica de Begoña, el Palacio Sota, el Palacio de Chavarri, el Palacio Floral, etc.

A l’hora assenyalada tornarem a l’alberg. Sopar. Vetllada de nit: activitat d’orientació nocturna. Allotjament.

Esmorzar a l’alberg. Sortida cap a la zona del Castell de Butrón per practicar TIR AMB ARC I PIRAGÜISME.  També podrem veure per fora aquest curiós castell.

Dinar pícnic. A la tarda, ens recollirà el bus per anar a visitar San Juan de Gaztelugatxe, istme artificial coronat per una ermita dedicada a Sant Joan Baptista a la qual s’hi accedeix per 231 graons. No us podeu perdre la vista!

A l’hora assenyalada tornarem a l’alberg. Sopar. Vetllada de nit: karaoke. Allotjament.

Esmorzar a l’alberg. Ens recollirà el bus per anar a fer una visita durant tot el dia a Donosti.

Visita de la ciutat, Catedral del Bon Pastor, Casc antic, on és típic fer el “poteo” i visita de l’església de Sta. María Eliza. Passejada per la platja de La Concha i el passeig.

Dinar a restaurant. A la tarda, seguirem amb la visita: el boulevard, el Palau de Congresos i l’auditori Kursaal dissenyat per Rafael Moneo, edifici popularment conegut com a “los cubos de Moneo”.

A l’hora assenyalada tornarem a l’alberg. Sopar. Vetllada de comiat: discoteca. Allotjament.

Esmorzar. Recollida de l’equipatge i el pícnic. Sortida del bus cap a  Gernika. Visita d’aquest poblet marcat per la tragèdia.

Dinar pícnic i sortida cap a casa. Arribada al vespre i final del viatge.

· Berenar de pinxos.
· Activitat d’hípica.