logotop

País Basc – Bilbao

DIA 1. APT. PRAT – APT BILBAO – SOPELANA- SAN JUAN DE GAZTELUGATXE– BILBAO

Presentació a l’aeroport dues hores abans de la sortida del vol. Una persona de Viajes CumLaude estarà a l’aeroport per ajudar-vos en la facturació. Sortida cap a Bilbao. Arribada a l’aeroport i trasllat en autocar cap a la Platja de Larrabasterra a Sopelana, on ens iniciarem en el món del Surf. Dutxa i dinar pícnic a la platja.

A la tarda ens recollirà el bus per anar a visitar San Juan de Gaztelugatxe, istme artificial coronat per una ermita dedicada a Sant Joan Baptista a la qual s’hi accedeix per 231 graons. No us podeu perdre la vista!

Tornem cap a Bilbao.

Sopar i allotjament.

 DIA 2. BILBAO

Esmorzarem i començarem a veure tota la ciutat.

Al matí veurem tota la vora del riu Nervión, amb els seus coneguts ponts i recorregut per l’avinguda d’Abandoibarra, una zona tant bonica i agradable per passejar. A continuació podrem visitar el Museu Guggenheim (opcional).

Dinar lliure, que podem aprofitar per fer un entrepà pel bonic parc de Doña Casilda.

Podem visitar el Museu de Belles Arts de Bilbao i seguirem per la Gran Via i Eixample.

Sopar i allotjament.

Esmorzar i recollida de l’equipatge.

Al matí anirem a la Basílica de Begoña, patrona de Biscaia. Pujarem fins a dalt, des d’on podrem gaudir d’una panoràmica fantàstica de la ciutat. Baixarem per les escalinates que donen al conegut casc antic, anomenat de las siete calles.

Dinar lliure.

Una mica de temps lliure. A l’hora assenyalada, trasllat a l’aeroport. Presentació dues hores abans de la sortida del vol. Sortida cap a l’aeroport del Prat. Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

· Canoa a la ria de Bilbao.

· Visita al Camp de San Mamés.

· Piragüisme i tir amb arc al Castell de Butrón.

· Paintball a Morga.

· Excursió d’un dia a Donosti.

· Berenar de pinxos.

· Vespre a Karaoke.