logotop

País Basc – Donosti

DIA 1. CENTRE EDUCATIU – BILBAO (GUGENHEIM) – DONOSTIA

Sortida de bon matí en direcció a Bilbao.

Arribada al migdia i dinar lliure.

A la tarda, possibilitat de visitar el Museu Guggenheim. Si només el veiem per fora també podrem visitar l’avinguda d’Abandoibarra, la Plaza Nueva, la Basílica de Begoña, patrona de Biscaia, el Palacio Sota, el Palacio de Chavarri, el Palacio Floral, etc.

A l’hora assenyalada sortida cap a Donostia.

Arribada a l’alberg.  Distribució d’habitacions. Sopar i allotjament.

DIA 2. DONOSTIA – ZARAUTZ (SURF) –- DONOSTIA

Esmorzar. Possibilitat de fer Surf al matía la platja de Zarautz , aquí trobem unes de les millors platges de la costa per fer aquesta activitat. Despres podem anar passejant fins a Gueteria. Dinar lliure. Recollida de l’autocar i tornarda ca a Donostia. Seguidament visitarem Donostia: Casc antic, Catedral del Bon Pastor, l’església de San Vicente, la Basílica de Santa Maria, Plaza de la Constitución, l’Ajuntament, Teatro Victoria Eugenia, Palacio de Miramar, el Kursaal i l’església de Sta. María Eliza, platja de la Badia de La Concha i  possibilitat de pujar al Monte Igueldo.   Sopar i allotjament.

Esmorzar, recollida de les maletes i sortida en direcció Pamplona.  Visita de la ciutat reina dels “San Fermines”: Plaza del Castillo, Palacio de Navarra, Església de San Nicolás, Catedral de Santa Maria,La Ciutadella, Parlament de Navarra, i la Casa Consistorial des d’on s’anuncia el començament de les festes de San Fermín. Seguirem el nostre viatge cap a Saragossa. Dinar lliure. Temps lliure per visitar la Basílica del Pilar. A l’hora assenyalada sortida cap al centre educatiu. Arribada al centre educatiu i final del viatge.

· Canoa a la ria de Bilbao.

· Visita al Camp de San Mamés.

· Piragüisme i tir amb arc al Castell de Butrón.

· Paintball a Morga.

· Excursió d’un dia a Donosti.

· Berenar de pinxos.

· Vespre a Karaoke.