logotop

País Basc

DIA 1. CENTRE EDUCATIU – SARAGOSSA – BILBAO

Sortida de bon matí en direcció a Bilbao. Pel camí fareu una parada d’una estoneta a Saragossa i veureu tot el centre de la ciutat i la Mare de Déu del Pilar. Dinar lliure pel camí i arribada a mitja tarda a Bilbao. Distribució d’habitacions. Tindreu una miqueta de temps lliure. Sopar i allotjament

DIA 2. BILBAO

Esmorzar a l’allotjament  i començareu a veure tota la ciutat. Al matí veureu tota la vora del riu Nervión, amb els seus coneguts ponts i recorregut per l’avinguda d’Abandoibarra, una zona molt bonica i agradable per passejar. A continuació visitareu el Museu Guggenheim (no inclòs).  Dinar lliure, podreu aprofitar per fer un entrepà pel bonic parc de Doña Casilda. Podreu visitar el Museu de Belles Arts de Bilbao (no inclòs) i seguireu per la Gran Via i Eixample.  Sopar i allotjament.

Esmorzar a l’hostal i sortida cap a Zarautz. Visita lliure de la ciutat surfera de Zarautz. A l’hora assenyalada sortida cap a Donostia. Dinar lliure. Visita de la ciutat de Donostia, Catedral del Bon Pastor, Casc antic, on és típic fer el “poteo” i visita de l’església de Sta. María Eliza. Passejada per la Concha.  A l’hora assenyalada tornada cap a Bilbao. Sopar i allotjament.

Esmorzar a l’hostal i sortida cap San Juan de Gaztelugatxe. Aquí podrem pujar entremig de les roques i el mar els 241 esglaons per arribar a dalt de l’illot i gaudir d’una vista espectacular , aquest indret és també famós darrerament per haver estat escenari de la sèrie “Juego de Tronos”. Dinar lliure. A la tarda anirem a Gatika a fer l’activitat de caiac i tir amb arc.   Sopar i allotjament.

Esmorzar, recollida de les maletes i sortida en direcció Pamplona. Visita de la ciutat reina dels “San Fermines”: Plaza del Castillo, Palacio de Navarra, Museu Oteiza, Museu de Navarra, Església de San Nicolás, Catedral de Santa Maria, Església de San Cernin, Arxiu General de Navarra, La Ciutadella, Jardins de la Taconera, Parlament de Navarra, i la Casa Consistorial des d’on s’anuncia el començament de les festes de San Fermín. Dinar lliure. Sortida cap al centre educatiu. Arribada al centre educatiu i final del viatge.

· Canoa a la ria de Bilbao.
· Visita al Camp de San Mamés.
· Piragüisme i tir amb arc al Castell de Butrón.
· Paintball a Morga.