logotop

París en famílies

DIA 1. CENTRE EDUCATIU – PARÍS

Sortida del centre educatiu a mitja tarda. Tota la nit creuant França.

Arribada a París al matí. L’autocar ens deixarà al centre a la Pl. de la Concòrdia. Primer contacte amb la ciutat, on podrem veure el Petit i Gran Palais, i apropar-nos a la Opera Garnier. Dinar lliure.

A la passejarem pels Jardins de les Tulleries, que va ser el primer jardí públic de París, per anar a visitar el Museu del Louvre, un dels més importants del món, hi ha unes tres-centes mil peces de tots els temps, incloent la Gioconda. És bonica la Gran piràmide de vidre exterior, que dona accés al vestíbul d’entrada.

Després anirem al Centre de Famílies.

Sopar i allotjament en Famílies.

Esmorzar amb les famílies i recollida del pícnic.

Classes de francès.

Trasllat a Paris en autocar.

Dinar pícnic.

A la tarda anirem pel Barri de l’Òpera: Plaça de la Madeleine, amb l’església del mateix nom, l’Òpera Garnier, bonic edifici de la Òpera Nacional de París i passejada per aquest famós barri ple de les botigues més cares. Seguidament continuarem passejant pels Camps Elisis, l’avinguda més famosa de París d’una mica més de 2kms. de llargada fins arribar a l’Arc del Triomf, homenatge de Napoleó al seu exèrcit invencible. Acabarem a peu de la Tour Eiffel, qui vulgui pot pujar-hi.

Tornarem al centre de famílies.

Sopar i allotjament en Famílies.

Esmorzar amb les famílies i recollida del pícnic.

Classes de francès.

Trasllat a Paris.

Dinar pícnic. Després  anirem a visitar el bohemi Barri de Montmatre, pujarem cap a la Basílica del Sacré Coeur, per les escales o pel funicular, però quan arribem a dalt podrem gaudir des del mirador d’una una magnífica vista de la ciutat. La basílica, bonica de visitar, té la campana més gran de França.  En aquest barri també hi trobem el famós Moulin Rouge.

Tornarem al centre de famílies.

Sopar i allotjament en Famílies.

Esmorzar amb les famílies i recollida del pícnic.

Classes de francès.

Trasllat a Paris.

Dinar pícnic.

A la tarda, anirem cap a l’Ille de la Cité i aquí visitarem La Catedral de Notre Dame, símbol de la ciutat i una obra de l’art gòtic. En sortir podem veure la Sainte Chapelle. Seguirem passejant pel barri llatí.

També podem veure els bonics Jardins del Palau de Luxemburg, un palau fet “a la italiana” per Maria de Medicci, avui dia seu del Senat, seguirem cap al Pantheó, era l’edifici més alt abans de la construcció de la Tour Eiffel o el Sacré Coeur. Tot seguit anirem cap al Pont Neuf pel Boulevard St. Michel passant per davant de la Universitat de la Sorbonne fins arribar al Centre Pompidou, aquest avantguardista museu d’art Modern, que podem veure per fora, passant abans pel Hotel du Ville.

Nit en ruta.

Arribada cap al migdia al centre educatiu i final dels nostres serveis.

· Passeig en Bateaux pel Sena.
· Visites guiades pel centre de la ciutat.
· Entrada al Museu Grevin.
· Entrada al Museu del perfum.
· Entrada al Museu de la xocolata.
· Entrada al Centre Pompidou.
· Visita a la Villette.
· Pujada a les Torres de Notre Dame o a la Torre de Montparnasse.
· Cementiri de Père Lachaise.
· Visita a les Catacumbes de Paris.
· Visita al Museu del Roland-Garros.
· Dia sencer al Parc Asterix.
· Visita a Disneyland París i/o Walt Disney Studios.
· Visita al Palau de Versalles.
· Bus turístic.