DIA 1. CENTRE EDUCATIU – PARÍS

Sortida del centre educatiu a mitja tarda. Tota la nit creuant França.

Arribada a París al matí. L’autocar ens deixarà al centre a la Pl. de la Concòrdia. Primer contacte amb la ciutat, on podrem veure el Petit i Gran Palais, i apropar-nos a la Opera Garnier. Dinar lliure.

A la passejarem pels Jardins de les Tulleries, que va ser el primer jardí públic de París, per anar a visitar el Museu del Louvre, un dels més importants del món, hi ha unes tres-centes mil peces de tots els temps, incloent la Gioconda. És bonica la Gran piràmide de vidre exterior, que dóna accés al vestíbul d’entrada. Sopar a restaurant.

Anirem cap a l’hotel i distribució d’habitacions.

Esmorzar. Al matí  visita pel Barri Llatí. Anirem cap a l’Ille de la Cité i aquí visitarem La Catedral de Notre Dame, símbol de la ciutat i una obra de l’art gòtic. En sortir podem veure la Sainte Chapelle. Seguirem passejant pel barri llatí. Podem aprofitar per dinar aquí. Aquí trobarem un munt de llocs on fer-ho.

També podem veure els bonics Jardins del Palau de Luxemburg, un palau fet “a la italiana” per Maria de Medicci, avui dia seu del Senat, seguirem cap al Pantheó, era l’edifici més alt abans de la construcció de la Tour Eiffel o el Sacré Coeur. Tot seguit anirem cap al Pont Neuf pel Boulevard St. Michel passant per davant de la Universitat de la Sorbonne fins arribar al Centre Pompidou, aquest avantguardista museu d’art Modern, que podem veure per fora, passant abans pel Hotel du Ville.

Sopar a restaurant.

Abans d’anar a dormir no podem oblidar fer una passejada nocturna en Bateaux , per veure tota la ciutat il·luminada des del Sena, és impressionant. Tornem a l’hotel. Allotjament a l’hotel.

Esmorzar. Al matí podem visitar el Museu Orsay, un dels museus més nous però dels més visitats de París, en sortir podem seguir passejant cap als Invàlids. Aquí trobem el museu militar i la Tomba de Napoleó, creuarem pels bonics jardins del Camps de Mars, antigament camps de cultiu i de maniobres, fins a la famosa  Torre Eiffel, símbol de la ciutat, aquestes 18.000 peces de ferro van ser construïdes per a l’Exposició Universal del 1889. Podem  pujar i gaudir d’una fantàstica vista de París, des dels diferents pisos, no podem oblidar veure l’estàtua de la Llibertat a l’Illa dels Cignes, que la tenim molt propera.

Dinar lliure. Després de dinar anirem a visitar el bohemi Barri de Montmatre, pujarem cap a la Basílica del Sacré Coeur, per les escales o pel funicular, però quan arribem a dalt podrem gaudir des del mirador d’una magnífica vista de la ciutat. La basílica, té la campana més gran de França. En aquest barri també hi trobem el famós Moulin Rouge, barri bohemi ple de pintors. Sopar a restaurant. Allotjament.

Esmorzar. Possibilitat de gaudir d’un dia fantàstic a Disneyland París o bé a Astèrix.

A tots dos parcs, gaudint d’aquestes fantàstiques atraccions.

Dinar lliure.

Tot el dia al parc, fins a l’hora de tornar cap a casa.

Nit en ruta.

Arribada cap al migdia al centre educatiu i final dels nostres serveis.

· Passeig en Bateaux pel Sena.
· Visites guiades pel centre de la ciutat.
· Entrada al Museu Grevin.
· Entrada al Museu del perfum.
· Entrada al Museu de la xocolata.
· Entrada al Centre Pompidou.
· Visita a la Villette.
· Pujada a les Torres de Notre Dame o a la Torre de Montparnasse.
· Cementiri de Père Lachaise.
· Visita a les Catacumbes de Paris.
· Visita al Museu del Roland-Garros.
· Dia sencer al Parc Asterix.
· Visita a Disneyland París i/o Walt Disney Studios.
· Visita al Palau de Versalles.
· Bus turístic.