DIA 1. APT. PRAT – APT. PARÍS – PARÍS

Presentació a l’aeroport 2 hores abans de l’hora del vol. Una persona de Viajes CumLaude estarà a l’aeroport per ajudar-vos en la facturació de l’equipatge.

Sortida cap a París. Trasllat a l’hotel. Arribada a l’hotel i distribució d’habitacions.

Després anirem cap al centre i començarem la visita pel Barri Llatí. Anirem cap a l’Ille de la Cité i aquí visitarem la Catedral de Notre Dame, símbol de la ciutat i una obra de l’art gòtic. En sortir podem veure la Sainte Chapelle. Seguirem passejant pel barri llatí i podem aprofitar per dinar.(lliure). També podem veure els bonics Jardins del Palau de Luxemburg, un palau fet “a la italiana” per Maria de Medicci, avui dia seu del Senat, i seguirem cap al Pantheó, on en el centre oscil·la el pèndul de Foucault. I tot seguit pujarem cap el Pont Neuf  pel Boulevard St. Michel passant per davant de la Universitat de la Sorbonne, i anirem cap al Centre Pompidou, un museu d’art Modern, molt avantguardista, que veurem per fora, tot passant pel Hotel du Ville.

Sopar i allotjament a l’hotel.

Esmorzar a l’hotel. Començarem la visita a la  Pl. De la Concòrdia, i passejarem pels Jardins de les Tulleries,  per anar a visitar el Museu del Louvre,  un dels més importants del món, aquí trobarem la famosa Gioconda. És bonica la Gran piràmide de vidre exterior, que dona accés al vestíbul d’entrada.

Dinar lliure.

A la tarda anirem  pel Barri de l’Òpera: Plaça de la Madeleine, amb l’església del mateix nom,  l’Òpera Garnier, bonic edifici de la Òpera Nacional de París i passejada per aquest famós barri ple de les botigues més cares.  Seguidament continuarem  passejant pels Camps Elisis, l’avinguda més famosa de París d’una mica més de 2kms. de llargada fins arribar a l’Arc del Triomf, homenatge de Napoleó al seu exèrcit invencible. Sopar.

Abans d’anar a dormir no podem oblidar fer una passejada nocturna en Bateaux, per veure tota la ciutat il·luminada des del Sena, és impressionant (opcional). Tornem a l’hotel. Allotjament a l’hotel.

Esmorzar. Podem  visitar el Museu Orsay, un dels museus més nous però dels més visitats de París, en sortir anirem cap als Invàlids. Aquí trobem el museu militar i la Tomba de Napoleó, creuarem pels bonics jardins del Camps de Mars,  fins arribar a la famosa Torre Eiffel, símbol de la ciutat, aquestes 18.000 peces de ferro van ser construïdes per l’Exposició Universal del 1889, podem  pujar i gaudir d’una fantàstica vista de París.

Dinar lliure. Després anirem a visitar el bohemi Barri de Montmatre, pujarem cap a la Basílica del Sacré Coeur, per les escales o pel funicular, però quan arribem a dalt podrem gaudir des del mirador d’una una magnífica vista de la ciutat. La basílica, bonica de visitar, té la campana més gran de França.  En aquest barri també hi trobem el famós Moulin Rouge. Sopar i allotjament a l’hotel.

Esmorzar. Possibilitat de passar d’un dia fantàstic a Disneyland París. On podrem gaudir de les 5 zones diferenciades: Main Street USA, Frontierland, Adventureland, Fantasyland i Discoveryland, amb totes les atraccions com els Pirates del Caribe, Orbitron, Star Tours, Big Thunder Mountain, Space Mountain, i molts altres més. (Trasllat a càrrec del grup).Possibilitat de fer entrada combinada. Dinar i sopar lliure.

Allotjament a l’hotel.

Esmorzar i recollida de l’equipatge. Al matí seguirem visitant París. Podem anar al Barri de La Défense, el districte de negocis, un dels més importants d’Europa, presidit pel Gran Arc de La Défense. Dinar lliure. Anirem cap a l’hotel, recollida de l’equipatge i trasllat a càrrec del grup a l’aeroport. Presentació a l’aeroport 2 hores abans de la sortida del vol.

Arribada a l’aeroport del Prat i final del viatge.

· Passeig en Bateaux pel Sena.
· Visites guiades pel centre de la ciutat.
· Entrada al Museu Grevin.
· Entrada al Museu del perfum.
· Entrada al Museu de la xocolata.
· Entrada al Centre Pompidou.
· Visita a la Villette.
· Pujada a les Torres de Notre Dame o a la Torre de Montparnasse.
· Cementiri de Père Lachaise.
· Visita a les Catacumbes de Paris.
· Visita al Museu del Roland-Garros.
· Dia sencer al Parc Asterix.
· Visita a Disneyland París i/o Walt Disney Studios.
· Visita al Palau de Versalles.
· Bus turístic.