DIA 1. APT. PRAT – APT. VARSÒVIA – VARSÒVIA

Presentació a l’aeroport dues hores abans de la sortida del vol. Una persona de Viajes CumLaude estarà a l’aeroport per ajudar-vos en la facturació de l’equipatge.

Sortida cap a Varsòvia. Arribada a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Distribució de les habitacions. Dinar lliure. Començarem la visita de la ciutat, durant el qual coneixerem les informacions útils (canvi de moneda, us del taxi, paraules útils, etc.) així com la base de la història del país i de la ciutat.  Sopar i allotjament a l’hotel.

Esmorzarem a l’hotel i visita de la ciutat. Anirem al parc dels Banys Reials , un dels llocs favorits dels varsovians per passejar els caps de setmana. En aquest parc podrem veure el monument al gran compositor polonès Fryderyk Chopin, el Palau de l’Illa, l’antiga residència d’estiu del seu últim rei , el Palau Belvedere, el Palau de Cultura i Ciència, el monument de la Insurrecció de Varsòvia al 1944 i el Ghetto Jueu, on hi ha el monument dels Herois del ghetto i el Museu de la Història dels Jueus Polonesos.

Visitarem també la zona més antiga de Varsòvia i una de les més atractives, la Ciutat Antiga, amb les seves cases de colors, Castell Reial i muralla medieval. Dinar lliure. Seguirem amb la visita pel Camí Reial, la plaça de Pilsudskiego on trobem la tomba del soldat desconegut, la creu del Papa Joan Pau II i el Teatre Nacional. Sopar i allotjament a l’ hotel.

Esmorzar a l’hotel i recollida de l’equipatge. Sortida cap al Santuari de Czestochowa. Durant el viatge la guia ens explicarà la història del santuari i del seu gran tresor, la pintura de Nostra Senyora amb el Nen Jesús, coneguda com la Verge Negra. Arribada al Santuari i visita. Dinar lliure. En acabar la visita seguirem el nostre viatge cap a Cracòvia. Arribada a Cracòvia, sopar i allotjament a l’ hotel.

Esmorzar a l’hotel. Sortida de l’hotel cap Auschwitz-Birkenau.

Visitarem el camp de concentració nazi més gran, on podrem aprendre més sobre el genocidi nazi i la Segona Guerra Mundial. Visita de les càmeres de gas, els quarters i molt més…

Trasllat a Wieliczka. Dinar lliure.

A la tarda visita de la mina de sal de Wieliczka, declarada Patrimoni de la Humanitat. Podrem admirar les increïbles escultures i estàtues fetes de sal, així com el museu i les capelles subterrànies en un tour que arriba fins a 140 metres de profunditat.

A l’hora assenyalada tornarem cap a Cracòvia. Sopar i allotjament a l’ hotel.

Esmorzar a l’hotel i recollida d’equipatge.

Mentre passegem pel casc antic veurem el castell medieval de Wawel i resta de les fortificacions, així com el barri de la universitat on hi ha l’edifici del Col·legi Maius, on Copèrnic va anar a   l’escola. També veurem l’església, la plaça del mercat principal de Santa Maria i la llotja dels mocadors.  Al barri Jueu podrem trobar alguns dels llocs que surten a la pel·lícula de la llista de Schindler, sinagogues , places i l’antic mercat de carn. L’autèntica fàbrica d’Oskar Schindler es troba a la zona del Ghetto de la II Guerra Mundial, junt a la plaça dels Herois del Ghetto.

Dinar lliure. A l’hora assenyalada, trasllat a l’aeroport. Presentació dues hores abans de la sortida del vol. Sortida cap a l’aeroport del Prat. Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

• Visita a la Ciutat de les Ciències de Copèrnic a Varsòvia.

• Visita al Museu de l’Alçament de Varsòvia.

• Visita a la Fàbrica de Schindler a Cracòvia.

• Visita al Museu Ponlin: Museu d’Història dels Jueus de Polònia a Varsòvia.

• Visita al Museu dels Vitralls a Cracòvia.

• Passeig en trineu a Zacopane.