logotop

Praga – Berlín

DIA 1. AEROPORT PRAT – AEROPORT PRAGA – PRAGA (CIUTAT VELLA I BARRI JUEU)

Presentació a l’aeroport 2 hores abans de la sortida del grup cap a Praga. Una persona de Viajes CumLaude, estarà a l’aeroport per ajudar-vos en la facturació de l’equipatge.  Arribada i trasllat  a l’hotel. Distribució d’habitacions.

Anirem tot passejant cap a la Plaça de la Ciutat Vella, pel carrer Celetna, on veurem la Torre de la Polvora, Museu Grevin i arribarem a la  Plaça de la Ciutat Vella amb l’Ajuntament  i el famós Rellotge Astronòmic, on cada hora (de 9 a 21h) desfilen les imatges dels 12 apòstols. També veurem l’Església de Nostra Senyora de Tyn d’estil gòtic i la Casa de la Campana. Dinar lliure.

A la tarda visita del Barri Jueu, on  visitarem les diferents Sinagogues i el Cementeri Jueu: La Sinagoga Espanyola i la Sinagoga Nova – Vella, la Sinagoga Klaus, la Sinagoga Pinkas, i el Cementiri Jueu amb més de 12.000 tombes, la Sinagoga Maisel.

Sopar i allotjament.

Esmorzar a l’hotel.

Matí Castell de Praga (opcional). A la Plaça de Hradcâny, dins del recinte del Castell de Praga, és on fan el canvi de Guàrdia cada dia a les 12h del migdia. A la Catedral de Sant Vito,  tomba de Wenceslau IV i les Joies de la Corona. A l’Antic Palau Reial, la Basílica de Sant Jordi, la Torre Daliborka i el Carreró d’Or és on vivien els alquimistes que buscaven la fórmula per crear or.

Dinar lliure.

Tarda anirem cap al barri de Malá Strana, passant per l’església del Nen Jesús de Praga. De camí cap a la zona de Kampa trobarem el Mur de John Lennon i també podrem visitar el Museu Kafka. Anant al Pont de Carles, que és el pont per excel·lència de la ciutat i comunica la Malá Strana amb la Staré Mesto, a banda i banda, hi ha nombroses escultures de les quals destaca la de Sant Joan de Nepomucè. També passarem pel carrer més estret del món.

Sopar a l’hotel o restaurant i allotjament a l’hotel.

Esmorzar a l’hotel. Trasllat a Berlín en bus o tren. Dinar lliure pel camí. Arribada a l’alberg i distribució de les habitacions. Dinar lliure. A la tarda, passeig per l’Alexanderplatz on veurem el Rellotge Mundial i Torre de la Televisió, i  l’Ajuntament. També passejarem pel barri de Sant Nicolàs situat a la vorera del riu Spree, dins d’aquest bonic barri medieval hi trobem la seva l’església. Sopar i allotjament.

Esmorzar a l’alberg. Començarem per l’Illa dels Museus -Patrimoni de la Humanitat. Aquí visitarem el Museu Pergamon on trobem, entre d’altres, l’Altar de Pergamon (Tancat per reformes fins el 2019) i la Porta d’Ishtar de Babilònia; i el Museu Egipci dins del Neues Museum on podem veure el famós bust de Nefertiti. Veurem la Catedral per fora.  Dinar lliure.A la tarda seguirem  passejant per l’avinguda Unter Der Linden on veurem els principals edificis: Zeughaus, Neue Wache, Humboldt Universität, Bebelplatz, Monument a la Biblioteca Buida, Alte Bibliothek i Honzert-haus,  Check point Charlie i el Museu del Mur.

Sopar i allotjament a l’alberg.

Esmorzar a l’alberg.

Matí passejada per Tiergarten on podrem trobar la Siegessäule (Columna de la Victòria), fins arribar a la Postdamerplatz on hi ha el Sony Centre, al costat es celebra la tradicional Berlinale (festival de Cinema) i podrem passejar per l’Arkaden, complex comercial i d’oci. Dinar lliure.

A la tarda anirem cap al Memorial Holocaust, aquest monument tant impactant als jueus assassinats, després anirem cap a  la  porta de Brandenburg, a la Pariser Platz, aquí trobem la gran majoria d’ambaixades dels principals països.

Anirem cap al Reichstag, per pujar a la seva cúpula de vidre, creada per Norman Foster i des d’on podem gaudir d’una immillorable vista de la ciutat.

Sopar. Allotjament a l’alberg.

Esmorzar a l’alberg/hotel i recollida d’equipatge.

Avui anirem cap a la zona comercial de Ku’Damm,  on també hi trobem l’església Memorial Kaiser,(anomenada l’església de la mossegada) i la curiosa entrada al Zoo. Podem fer les darreres compres. Dinar lliure. Trasllat  a l’aeroport. Presentació a l’aeroport 2 hores abans de la sortida del vol cap a Barcelona. Arribada a l’aeroport del Prat.

També podem visitar a Berlín:

• Camp de Concentració de Sachsenhausen

• Passejada guiada en bicicleta / a peu pels principals llocs turístics

• Passejada en vaixell pel riu Spree

• Visita d’un bunker

• Visita Palau de Sanssouci – Potsdam

• Visita Palau de Charlotenburg

• Visita a Wansee

• Museu de Currywurst

• Museu de DDA

• Museu Jueu

• Museu Tecnològic

• Possibilitat d’anar a una discoteca una de les nits

També podem visitar a Praga:

• Passejada en vaixell pel riu Ultava

• Teatre Negre

• Museu Kafka

• Excursió a Camp de Concentració Terezin

• Excursió a Kutna Hora

• Excursió a Karlovy Vary

• Excursió a Karlstejn