logotop

Praga – Budapest

DIA 1. AEROPORT PRAT – AEROPORT PRAGA – PRAGA

Presentació a l’aeroport 2 hores abans de la sortida del grup. Una persona de viatges CumLaude estarà a l’aeroport per ajudar-vos en la facturació de l’equipatge. Sortida del vol cap a Praga. Trasllat i distribució d’habitacions. Dinar lliure.

Començarem la visita pel Barri Jueu de Praga. Veurem la Sinagoga Espanyola d’estil morisc molt semblant al de l’Alhambra de Granada, la Sinagoga Nova–Vella, un dels primers edificis gòtics de la ciutat i la Sinagoga Klaus, que va ser la sinagoga del major gueto,  la Sinagoga Pinkas, on a les seves parets podem veure escrits els noms de fins a 80.000 víctimes jueves txeques assassinades durant l’holocaust i dibuixos que els nens del camp de Concentració de Terezin. També veurem el Cementiri Jueu amb més de 12.000 tombes i la Sinagoga Maisel, que exposa la història dels jueus de Bohèmia i Moràvia.

Esmorzar. Pel matí visitarem el Castell de Praga, la Catedral de Sant Vito, l’Antic Palau Reial, la Basílica de Sant Jordi i el Carreró d’Or amb la Torre Daliborka.

Podem veure el Canvi de Guàrdia cada dia a les 12h. del migdia. A la Catedral de Sant Vito,podem veure la tomba de Wenceslau IV i les Joies de la Corona. A l’Antic Palau Reial, un primitiu palau de fusta, destaca la Sala Vladislao. També veurem La Basílica de Sant Jordi, la Torre Daliborka i el Carreró d’Or és on vivien els alquimistes que buscaven la fórmula per crear or. Dinar lliure.

Per la tarda anirem cap a MaláStrana, passant per l’església del Nen Jesús de Praga. De camí cap a la zona de Kampa trobarem el Mur de John Lennon i també podrem visitar el Museu Kafka. Anant al Pont de Carles, que és el pont per excel·lència de la ciutat i comunica la MaláStrana amb la StaréMesto, passarem pel carrer més estret del món. Sopar i allotjament.

Esmorzar.  Al matí visitarem  la Ciutat Vella on hi trobem el monument dedicat a Jan Hus i l’Ajuntament, que té a una de les seves parets el mundialment famós Rellotge Astronòmic de Praga, fet al segle XV i on podem veure les imatges dels 12 apòstols. A la mateixa plaça hi ha l’església de Nostra Senyora de Tyn, la segona església gòtica més important de la ciutat amb una remarcable decoració barroca al seu interior. La Casa de la Campana, que alberga exposicions i concerts, és la casa gòtica més preciosa que es conserva a Praga des de l’Edat Mitjana.

Trasllat a Budapest en bus o tren.

Arribada a l’hotel  de Budapest i distribució de les habitacions.

Esmorzar. Al matí visita de la part de Buda, on hi ha el Castell de Buda i el seu impressionant laberint creat per l’acció de l’aigua calenta, formant coves i soterranis. Al Castell també se’l coneix com Palau Reial. També en aquesta part trobem la Biblioteca de Széchenyi, la Galeria Nacional d’Hongria, el Museu d’Història de Budapest i el Museu Militar. Cal destacar l’església de Maria Magdalena, d’estil romànic, la de Sant Maties, seu de casaments i coronacions reials, i el mirador del Bastió dels Pescadors amb les seves 7 boniques torres des d’on gaudirem de les millors vistes del riu Danubi, del Pont de les Cadenes i del Parlament.

Dinar lliure a la Illa Margarida, de 2.8km. de longitud, on fa anys vivia la princesa hongaresa Margarida. Trobarem la coneguda Torre de l’aigua, avui mirador, el Convent de Santa Margarida, una petita i preciosa església.Si volem estar tranquils aquí podem gaudir d’un frondós parc enmig de la ciutat. Sopar i allotjament.

Avui visitarem Pest, la part més moderna de la ciutat, i tenim la opció de fer-ho d’una nova forma! Agafarem un bus turístic amfibi que va per les parts més importants de la ciutat i que tot seguit es converteix en vaixell per fer un passeig també pel riu! Ja veureu que divertit! Dinar lliure.

Per la tarda podem visitar el Parlament, (imprescindible demanar visita). A més de gaudir d’una espectacular vista del Pont de les Cadenes, aquí trobarem entre d’altres coses les “Joies de la Corona” i l’Acadèmia de les Ciències d’Hongria. A continuació podrem visitar la Sinagoga,  la segona més gran del món després de la de Nova York, i la Basílica de Sant Esteve, l’església Major de la ciutat, on hi ha la relíquia més important del catolicisme hongarès: “La Sagrada Mà Dreta del Rei Sant”.

Sopar i allotjament.

Esmorzar i recollida d’equipatge.

Avui passejarem pel bonic i romàntic Parc Municipal de Városliget, on trobem entre altres coses el Zoo, el Gran Circ, el Parc d’Atraccions i el famós Balneari Széchenyi. Si ho desitgem podem passar el matí en aquest bonic balneari exterior ple de piscines. Al parc també trobem el Museu d’Agricultura, Museu de Transports, el Coliseu Petöfi, etc.

Dinar lliure, que podem fer envoltats de l’espectacular natura del parc. Per la tarda anirem passejant des de la famosa Plaça dels Herois, amb la columna del monument al Mil·lenari. A un costat de la plaça hi ha el museu de Belles Arts i a l’altre la Galeria d’Art, i després seguirem per l’avinguda d’Andrássyút (Patrimoni de la Humanitat).

Trasllat a l’aeroport. Presentació a l’aeroport 2 hores abans de la sortida del vol. Sortida del vol cap a Barcelona. Arribada a l’aeroport del Prat.

Visites a Praga

• Passejada en vaixell pel riu Ultava

• Teatre Negre

• Museu Kafka

• Excursió a Camp de Concentració Terezin

• Excursió a Kutna Hora

• Excursió a Karlovy Vary

• Excursió a Karlstejn

• Possibilitat d’anar a veure una obra de Teatre Negre.

• Pujada a la Torre del Rellotge Astronòmic.

• Visita Barri del Castell.

• Visita Barri Jueu.

• Entrada a la sinagoga Nova –Vella.

• Entrada al Clementinum.

Visites a Budapest

• Visita d’un dels molts balnearis de la ciutat.

• Visita a les runes i museu de Aquincum (Consultar horari d’apertura de les runes).

• Entrada combinada a la Sinagoga + Memorial Park + Museu Jueu.

• Laberint del Castell de Buda (Actualment tancat)

• Funicular Budavári Sikló, original alternativa per pujar al Castell de Buda.

• Creuer pel riu Danubi.

• Lloguer de bicicletes, trenet o en cotxe elèctric.

• Bus – Vaixell turístic per la ciutat i pel riu

• Espectacle folklore hongarès.