DIA 1. APT. PRAT – APT. PRAGA – PRAGA

Presentació a l’aeroport 2 hores abans de la sortida del grup. Una persona de Viajes CumLaude estarà a l’aeroport per ajudar-vos en la facturació de l’equipatge. Sortida del vol cap a Praga. Trasllat  a l’hotel. Arribada i distribució d’habitacions. Dinar lliure. Recomanem la visita de la ciutat amb una visita guiada que ens ajudarà a situar-nos dins de la ciutat i ens explicarà la seva història. Sopar i allotjament.

Allotjament a l’hotel.

Esmorzar a l’hotel.
Pel visitarem el Castell de Praga (opcional). A la Plaça de Hradcâny, dins del recinte del Castell de Praga, és on fan el Canvi de Guàrdia cada dia a les 12h. del migdia. A la Catedral de Sant Vito, que és d’entrada lliure, podrem veure la tomba de Wenceslau IV i les Joies de la Corona. A l’Antic Palau Reial, un primitiu palau de fusta, destaca la Sala Vladislao. La Basílica de Sant Jordi. La Torre Daliborka s’utilitzava antigament com a presó i el Carreró d’Or és on vivien els alquimistes que buscaven la fórmula per crear or. Dinar lliure.
Per la tarda anirem cap al barri de Malá Strana, passant per l’església del Nen Jesús de Praga. De camí cap a la zona de Kampa trobarem el Mur de John Lennon i també podrem visitar el Museu Kafka, dedicat a la vida del escriptor. Anant al Pont de Carles, que és el pont per excel·lència de la ciutat i comunica la MaláStrana amb la StaréMesto, passarem pel carrer més estret del món. Sopar i allotjament a l’hotel.

Esmorzar a l’hotel.
Visita del Barri Jueu de Praga(opcional). Visitarem la Sinagoga Espanyola d’estil morisc molt semblant al de l’Alhambra de Granada. La Sinagoga Nova – Vella un dels primers edificis gòtics de la ciutat. La Sinagoga Klaus, va ser la sinagoga del major gueto i alberga l’exposició sobre Tradicions i Costums Jueus. La Sinagoga Pinkas,  convertida en un monument commemoratiu a tots els jueus txecs assassinats pels nazis, escrivint a les seves parets els noms de fins a 80.000 víctimes. El Cementiri Jueu, aMB més de 12.000 tombes. La Sinagoga Maisel exposa la història dels jueus de Bohèmia i Moràvia. Dinar lliure.

A la tarda visitarem la Plaça de la Ciutat Vella que és el nucli històric de la ciutat. Amb el monument dedicat a Jan Hus i l’Ajuntament de la Ciutat Vella, el Rellotge Astronòmic de Praga del segle XV és famós a tot el món amb les imatges dels 12 apòstols,  l’Església de Nostra Senyora de Tyn i la Casa de la Campana.

Sopar i allotjament.

Esmorzar a l’hotel. Visitarem la zona de Vysehrad, el segon “Castell” de la ciutat. Aquí trobem l’església de Sant Pere i Sant Pau, la rotonda de Sant Martí, una zona amb vinyes i el Cementiri Slavín, on descansen les personalitats més il·lustres del poble txec. Dinar lliure.
A la tarda visitarem de la Ciutat Nova amb la plaça Wenceslau, centre cultural i comercial del barri coronat pel Museu Nacional. També veurem la Casa Dansant i l’Església de Ciril i Mandoni. Sopar i allotjament.

Esmorzar i recollida de l’equipatge. Matí lliure per fer les darreres compres o acabar de visitar altres zones de la ciutat com a la Ciutat Nova amb la plaça Wenceslau, el Teatre Nacional i el Museu Nacional.
Trasllat cap a l’aeroport. Presentació a l’aeroport 2 hores abans de la sortida del vol. Sortida del vol cap a Barcelona.
Arribada a l’aeroport del Prat i final del viatge.

· Passejada en vaixell pel riu Ultava
· Teatre Negre
· Museu Kafka
· Excursió a Camp de Concentració Terezin
· Excursió a Kutna Hora
· Excursió a Karlovy Vary
· Excursió a Karlstejn