DIA 1. PORT BARCELONA – PORT DE PORTO TORRES

Presentació al port 2 hores abans de la sortida del ferri. Una persona de Viajes CumLaude, estarà a la terminal de Grimaldi Lines, per ajudar-vos en el check-in. Sortida del ferri a les 22.15h cap al port de Porto Torres.

Gaudirem de les instal·lacions del ferri d’última generació: saló principal Smaila’s, discoteca, sala de videojocs, boutique, supermercat…

Àpats per compte del grup. Acomodació en cabines.

Allotjament i nit en ruta.

Esmorzar lliure per compte del grup.

Arribada cap a les 10:30h.  al port de Porto Torres i agafarem l’autocar per començar l’excursió. Ens dirigirem cap a Castelsardo, temps lliure per passejar pel centre històric, podrem admirar el seu Castell, d’origen medieval, avui Museu Mediterrani de l’Entreteixit l’Església de Santa Maria, on hi trobem el famós Crist Negre i la Catedral de San Antoni Abat, edificada al segle XVI. Dinar lliure.

Gaudirem de la  vista del port i de tota la costa des de dalt el castell.

Dinar lliure.

A la tarda, trasllat a  Santu Antine on visitarem aquest Nuraghe, aquesta és la construcció megalítica més gran i antiga de l’illa de Sardenya. Sortida cap  a l’Alguer, ciutat que ha tingut una influència forta catalana i que és anomenada pels catalans: “Barceloneta”. Arribada a l’hotel i distribució de les habitacions.

Sopar i allotjament a l’hotel.

Esmorzar a l’hotel.

Aprofitarem el matí, per anar a visitar le Grotte di Nettuno, (opcional) on es pot arribar a peu (són uns 750 esglaons) o mitjançant un petit vaixell dal port de l’ Alguer. És una visita obligada per qui passa uns dies a l’ Alguer. Nosaltres anirem en vaixell.

Des del port de l’Alguer fareu un recorregut per tota la costa fins a arribar a les coves, gaudint del paisatge i impressionants penya-segats. Aquesta excursió dura unes 3h aprox. La Gruta de Neptú la trobem a Capo Caccia.

A l’entrada a la gruta hi veurem  el llac la Marmora (10 metres de llargada), i també nombroses estalactites i una petita platja.

Dinar lliure.

I a la tarda, temps lliure per anar a la platja i gaudir de les increïbles aigües cristal·lines de l’illa. Sopar i allotjament a l’hotel.

Esmorzar a l’hotel.

Dedicarem el matí a visitar el casc antic de l’Alguer. La ciutat es tanca sobre les seves muralles i torres defensives, el terra és empedrat i els carrers estrets amb placetes. La seva arquitectura de gran bellesa està caracteritzada per l’estil català com ho demostren les cúpules policromades de dues de les seves esglésies més importants com són la de San Francesco i la de Michele. Dinar lliure.

Tarda lliure per acabar de visitar la ciutat. A través de la Porta a Mare de la ciutat accedim a Piazza Civica, on la imponent façana medieval del Palazzo d’Albis ens dóna la benvinguda. Podem veure la Catedral de Santa Maria, amb el Campanile perfecte per gaudir d’una panoràmica fantàstica de l’illa; La Chiesa di San Francesco, i el Museu de la Torre de Sant Joan i el Museu d’Art Sacra. Temps lliure per comprar els típics souvenirs de corall.

Sopar i allotjament a l’hotel.

A l’hora convinguda, recollida de l’equipatge, ja que a les 04.15h. aprox. un autocar ens recollirà per portar-nos cap al port de Porto Torres.

Presentació al port de Porto Torres cap a les 05.00h. per fer el check-in.

Sortida del ferri de  Grimaldi Lines a les 06.30h cap al Port de Barcelona. Acomodació en cabines.

Arribada al port de Barcelona, cap a les 18.15h. – 18. 45h. de la tarda i final del viatge.(pendent de confirmar horaris)

· Gruttes de Neptuno.
· Rutes de senderisme.
· Excursió a Stintino.
· Fàbrica de corall.
· Vista a un complex de Nuraghes.