logotop

Selva Negra

DIA 1. APT PRAT – APT MUNIC – MUNIC

Presentació a l’aeroport dues hores abans de la sortida del vol. Sortida cap a Munic. Arribada a l’aeroport i trasllat a l’alberg/hotel. Distribució de les habitacions.

Dinar lliure.

Tarda visitant el centre de la ciutat on podem veure, la Marienplatz, el carilló de l’Ajuntament neogòtic, la Catedral gòtica de Ntra. Senyora, amb les torres de cúpules italianes.

Arribada a l’alberg i distribució d’habitacions.

Sopar i allotjament a l’alberg.

Esmorzar a l’alberg.  Sortida cap al sud de Baviera a visitar el Castell de Neuschwanstein, conegut com el castell del Rei Boig, manat construir per Lluís II de Baviera. Gaudirem d’un dia en un paratge inoblidable. Dinar lliure. Seguirem amb la visita. A l’hora assenyalada tornarem cap a Munic.

Sopar i allotjament a l’alberg.

Esmorzar a l’alberg. Avui possibilitat de visitar el Deutsches Museum i  Cuvillestheatre. Dinar lliure. Tarda visita del Palau i Jardins de les Nimfes, residència dels reis bàrbars. Sopar i allotjament a l’alberg.

Esmorzar a l’alberg i recollida d’equipatge. Sortida cap a la Selva Negra alemanya lloc de frondosos boscs i meravellosos llacs. Anirem cap a les famoses Cataractes del Rhin. Veurem aquestes famoses cataractes, el salt més gran d’aigua de l’Europa Central, 23 metres d’alçada. També podem parar donar un tomb pel poble de Schaffhausen que esta a 3 km. Si dona temps farem una parada al llac Titisee, una de les estacions turístiques més important de la regió.  Dinar lliure. Sortida cap a Friburg. Sopar i allotjament a l’alberg.

Esmorzar a l’alberg i recollida d’equipatge. L’autocar ens aproparà al centre. Visita al poblet de Friburg,  amb els llocs més emblemàtics: CatedralAntic i Nou Ajuntament, la Porta de Sant Martí, etc. Dinar lliure. Seguirem amb la visita.

A mitja tarda tornada cap al centre.

Sopar lliure pel camí.

Arribada al institut a mig matí.  Final del viatge.

Munic:
· Olimpic Stadium + pujada a la torre
· Allianz Arena

Freiburg:
· Visita 1. Vauban, el barri ecològic més conegut del mon
· Visita 2. Rieselfeld, el barri ecològic més gran d’Europa
· Visita 3.La ciutat sostenible
· Visita 4.La producció de energia a partir de les fonts renovables
· Visita 5. Las energies renovables a la Selva Negra