DIA 1. APT. DEL PRAT – APT. PALERMO – PALERMO

Sortida de l’aeroport del Prat 2 hores abans de la sortida del vol, on una persona de Viajes CumLaude us ajudarà en la facturació. Arribada del grup a l’aeroport de Palermo, recollida de l’equipatge i trasllat  a hotel . Dinar lliure.

A la tarda, distribució de les habitacions. Sopar i allotjament.

Esmorzar a l’hotel i excursió dia complert en autocar a Palermo, ciutat rica en art, que representa amb els seus monuments  4 èpoques històriques. Possibilitat de visitar: el Palau dels Normandos, la Capella Palatina i la Sala del Rei Roger i la Catedral.

Dinar lliure. A la tarda visitarem  el centre històric de Palermo, amb l’Església dels Ermitans, l’Església de la Martorana, el Politeama, etc … A l’hora convinguda, recollida del grup per anar cap a l’hotel. Sopar i allotjament.

Esmorzar a l’hotel i excursió en autocar a Erice per la visita del poble medieval on es pot gaudir d’ una magnifica vista.

Dinar lliure. A la tarda, visita de la zona arqueològica de Segesta amb el Temple dòric i el Teatre grec.

Trasllat cap a l’hotel. Sopar i allotjament.

Esmorzar a l’hotel i excursió en autocar a Cefalú per la visita de la Catedral caracteritzada pel mosaic bizantí que representa al Crist Pantocrator. Dinar lliure.

A la tarda, visita del Duomo de Monreale, la més alta expressió de l’art normand a Sicília amb mosaics que cobreixen gairebé totes les superfícies de les parets. Visitarem també el claustre amb les seves columnes amb incrustacions d’or i decorades amb mosaics i pedres precioses. A l’hora convinguda, recollida del grup per anar cap a l’hotel. Sopar i allotjament.

Esmorzar a l’hotel i recollida de l’equipatge.

Temps lliure per acabar de visitar Palermo. Dinar lliure. A l’hora convinguda, recollida del grup per anar cap a l’aeroport de Palermo on haurem d’estar-hi 2h abans de la sortida del vol.. Arribada a l’aeroport del Prat i fi dels serveis.

Demaneu-nos més informació a info@viajescumlaude.es